Головне

Ультрас Легії закликали не перераховувати прибуток від матчу з Динамо братам Суркісам

У рамках першого матчу благодійного турне Динамо Київ зіграє з Легією.
05.04.2022 10:27 4108 0
Ультрас Легії закликали не перераховувати прибуток від матчу з Динамо братам Суркісам

Ультрас Легії наполягають на тому, щоб дохід від спарингу з Динамо було переведено на рахунок перевіреного фонду, а не братів Суркісів.

Про це йдеться в заяві ультрас польського клубу Nieznani Sprawcy.

"В останні кілька днів ми спілкувалися з фанатами Динамо, які зверталися до нас з приводу благодійного матчу. Вони цінують нашу підтримку і дякують за будь-яку матеріальну допомогу, яку постійно отримує Україна від нашого оточення.

Згідно з наданими ними перевіреними доказами та інформацією, власники Динамо, брати Суркіси, завжди були проросійськими та співпрацювали з росіянами. Григорій Суркіс був членом забороненої в Україні проросійської політичної партії. Після початку війни Суркіси втекли з України із грошима. Попри заяву Суркісів про допомогу українським лікарням та дитячим будинкам, жодних доказів якоїсь підтримки немає.

У зв'язку з вищевикладеним ми вирішили не брати участь у цьому матчі. Звертаємось до керівництва Легії з проханням перерахувати дохід від цього матчу на рахунок перевіреного фонду, а не на рахунок власників Динамо, проросійських братів Суркісів.

Людей, котрі збираються на матч, просимо реагувати на кожну спробу вивісити чорно-червоні прапори з поваги до польської історії", - йдеться у заяві ультрас.

Коментарі ()