Українська правда

Бєсєдін: Я далекий від оптимальної форми

Олександр Булава — 19 лютого 2022, 14:44
Бєсєдін: Я далекий від оптимальної форми

Форвард Динамо Артем Бєсєдін хоче якнайшвидше набрати свою оптимальну форму.

Про це розповів сам футболіст.

"Попереду дуже багато роботи, тому що я багато пропустив. Але думаю, що через ігри та тренування я повинен набрати форму якнайшвидше. Я повернувся до загальної групи навіть раніше, ніж планувалося. Тут не вгадаєш, скільки під на відновлення, як Бог дасть. Добре, що вийшло так. Лікарі кажуть, що для такої травми сім місяців це більш-менш швидко.

Щодо своєї форми... Відверто кажучи, я поки далекий від оптимальної. Я багато тренуюсь і в цьому плані засмучений, що не відчуваю ні сітки, ні воріт, ні м'яча. У цьому плані важкувато. Але я розумію, що я багато пропустив, і тепер мені потрібно все надолужувати: більше працювати з м'ячем, більше завершувати, робити те, що мені знадобиться у грі.

Луческу мене підтримує. І він розуміє, що я працюю під навантаженням. Якщо це необхідно для відновлення, мені надають вихідний. Початок збору пропустив через застуду. Дякувати Богу, все гаразд. Потрібно набирати форму, тренуватися, працювати, не підводячи голови.

Найбільше працюю над тим, що необхідно форварду – завершення атак, останній удар, відчуття м'яча, відчуття воріт. Важливо забивати голи. І, звичайно, отримувати більше ігрової практики", – відзначив Бєсєдін.

Нагадаємо, Динамо назвало п'ятого суперника на зборах у Туреччині.

Артем Бєсєдін Динамо Київ Чемпіонат України, УПЛ