Головне

Селезньов погрожує журналісту Сеньківу: Хочу є...ло тобі набити

09.12.2021 13:43 3616 2
Селезньов погрожує журналісту Сеньківу: Хочу є...ло тобі набити

Нападник Минаю Євген Селезньов мав претензії до ведучого YouTube-каналу ТаТоТаке Андрія Сеньківа, який розповсюджував інформацію про порушення футболістом дисципліни.

Перші погрози від Селезньова почали надходити 25 листопада:

"Ти просто мене взяв і обмовив. Просто з нічого. Ти просто мене, як людину, взяв і зганьбив. Ні за що. Тоді я по-іншому буду. Ти мені просто не залишаєш вибору. Я зараз просто передам номер телефону людям і скажу: "Мене просто взяли і обмовили". Тоді ти будеш з ними розмовляти. Вони зараз у Києві. І тоді ти... Вони можуть під'їхати, так?"

А вже 8 грудня до розмови приєднався головний тренер Минаю: "Я вибачаюсь. Це вас Леонов турбує. Ви були тут у роздягальні? Або, може, хтось вам доповідає? Тут вся команда зібралася. Селезньов поруч сидить. Ви якщо після гри якісь ці, питайте у мене. Я говоритиму, що відбувається… А різну фігню писати… Ну, знаєте - у мене багато журналістів знайомих… Ви розумієте, я непроста людина в Україні. Найголовніше одне. Я не хочу з вами в полеміку чи це... Але ви пишіть, що є, а не пишіть гидоти. Особливо про мою команду та про Селезньова. Про мене також. Якщо ви це не бачите та не чуєте. Якщо вам треба, то мені подзвоніть. Що бачила Україна? Так, може це ... Може, він на емоціях. Бачила Україна. На емоціях він сказав. Він зайшов у роздягальню, вибачився за свої емоції".

Потім Селезньов знову зателефонував до Сеньківа і розмовляв уже в присутності інших гравців Минаю: "Ти сам не знаєш, на кого я кричав. Я кричав на тренера? Виходить ти брехун, ти п***абол. Слухай, от чесно, я приїду в Київ 12-го, я тобі таких лящів с**а на* **й надаю. Я тобі клянуся. С**а, тобі дзвонили, а ти об***ався".

Мені шкода твоїх батьків, які тобі, с**а, виховали брехнею, б***ь. Щоб ти, с***а, потім брехав у цьому житті?

І остання розмова, в якій форвард Минаю не підбирав слів і говорив як думає: "От чесно, знаєш, що я хочу? Е*** про тобі набити. Це можна буде зробити? У Києві ми побачимося з тобою? Ти язиком своїм маєш право балакати, а за вчинки чоловічі не можеш.

Ну, ось дивись. Ось слово честі. Ти боїшся зустрітися, але якщо я тебе побачу, я пошлю тебе на**й. Ти ж розумієш, коли я заводжуся, то краще бути зі мною не зв'язуватися."

Коментарі ()