Головне

Винесли вирок батькам за вбивство власного сина, який був юним фанатом Бірмінгема

Жахлива трагедія вразила всю країну
05.12.2021 22:07 2551 0
Винесли вирок батькам за вбивство власного сина, який був юним фанатом Бірмінгема

Англійський суд виніс вирок Томасу Х’юзу і Еммі Тастін, обвинувачених у вбивстві шестирічного Артура Лабінджо-Х’юза, який був юним прихильником Бірмінгему.

Про це повідомляє Mirror.

Рідний батько та мачуха закатували до смерті хлопчика - його не годували, не перевдягали і годинами ізолювали в окремій кімнаті, змушуючи спати просто на підлозі.

Слухання вироку відбулося у п’ятницю, 3 грудня. Емму Тастін, мачуху дитини, визнали винною у вбивстві та засудили до довічного ув’язнення. Х’юза – у ненавмисному вбивстві, він ув’язнений на 21 рік.

Жахливо, але останні місяці життя Артура зображені на аудіо та відео самими батьками. Мачуха знімала тортури, на останньому відео хлопчик, що ослаб, буквально валиться з ніг.

16 червня минулого року Емма Тастін кілька разів ударила Артура головою об тверду поверхню, внаслідок чого він знепритомнів, а наступного дня помер у лікарні.

Справжня мама Артура Олівія наразі відбуває покарання у в'язниці за вбивство її тодішнього партнера у 2019 році. У суді зачитали її заяву: "Життя, яке я її знаю, більше ніколи не буде. Я почуваюся спустошеною щодня. Мені здається, що я ходжу у темряві. Він був світлом мого життя, найкращою частинкою мене. Він був дорогим, дорогим даром".

Будинок, де відбувалися жахіття, тепер перетворився на місце, куди мешканці приходять вшанувати пам'ять Артура. Серед принесених речей - атрибутика Бірмінгема. Команди, яку він дуже любив.

Днями дядько Артура опублікував відео, на якому хлопчик розповідає про мрію грати за Ліверпуль та Тоттенгем, а після цього сподівається потрапити до збірної Англії.

"Запам'ятайте його таким, будь ласка", - написав дядько Деніел.

Коментарі ()