Головне

Кополовець принизив експерта Великого футболу

Кополовець прокоментував висловлювання Віктора Леоненка
05.10.2021 09:55 6539 2
Кополовець принизив експерта Великого футболу

Колишній гравець Миная і Карпат Михайло Кополовець різко відповів на слова Віктора Леоненка, який  сказав, що "такі як Кополовець, не повинні навіть підходити до стадіону":

Про це розповів сам футболіст.

"Я взагалі цієї людини не сприймаю. Це дивак, який просто сидить і отримує бабки. Якщо порівнювати мене з ним, я за свої коментарі ніколи в житті не брав грошей. А він сидить на зарплаті у Шахтаря і розповідає нам про футбол. Ви краще його пошліть, хай сходить і вип'є 100 грамів горілки. Когось опускати я не буду. Це він там сидить, п'яна морда, і постійно ображає футболістів. От і все.

Ми особисто не знайомі, але коли я був ще в дублі Закарпаття, то Леоненка там тверезим не бачив. Він закінчував свою кар'єру в Ужгороді, коли там були Маковський і Калитвинцев. І я, молодий футболіст, мені тоді 16 років було, бачив, як він себе веде. Тверезим ніколи його не бачив, завжди напівп'яний ходив. Футболіст він був шикарний, тут без розмов. Але як людина - слизька і гнила. Я не сприймаю таких людей, що так ображають футболістів.

Він - ніякий приклад для гравців. Подивіться на його пику, постійно напівп'яну і опухлу. І це він мені буде говорити, що мене не можна підпускати? Те, що він футболістом був 40 років тому - це вже історія. Мене це не цікавить.

Його тримають на телеканалі, тому що він просто клоун у футболі. Цей дивак багато футболістів ображав.

Якщо він такий сильний експерт, б###ь, чого він тоді не прийме команду? Вже сто років сидить там напівп'яним на зарплаті і розповідає нам, як у футбол грати. Це вже позавчорашній день. Експерт, б###ь. Там ще кілька таких, як він, є.

Це дивак, який продався за шахтарські бабки і отримує гроші, б###ь, за свої коментарі. Я ніколи не отримував гроші за свої коментарі, тому у мене максимальна свобода слова", - розповів Кополовець.

Коментарі ()