Головне

Минай: З футболкою Селезньова вийшов технічний брак

У Минаї прокоментували ситуацію з футболкою Євгена Селезньова
30.08.2021 13:30 1496 0
Минай: З футболкою Селезньова вийшов технічний брак

Минай готовий понести штрафні санкції за відсутність шеврону Слава Україні на футболці Євгена Селезньова під час матчу проти Шахтаря у 6 турі УПЛ.

Про це повідомляє пресслужба закарпатського клубу.

Актуально: Фото дня. Селезньов - єдиний гравець матчу Минай - Шахтар, який грав без нашивки УАФ із написом "Слава Україні"

"В матчі Минаю з Шахтарем виникло непорозуміння з футболкою форварда команди Євгена Селезньова.

ФК Минай з усією відповідальністю заявляє, що усі маніпуляційні повідомлення у ЗМІ стосовно причетності футболіста до зникнення відповідного надпису  на футболці – беззмістовні.

Річ у тому, що ігрову футболку Є. Селезньова через певні непередбачувані обставини довелося оперативно замінити в день гри. Виробник форми, за що висловлюємо йому подяку, надіслав нову форму, щоб футболіст зміг вийти в ній на поле у матчі з Шахтарем.

Проте відповідальні за екіпірування працівники клубу, на жаль, не проконтролювали наявність усіх необхідних логотипів та наліпок на формі. Відтак Євген вийшов на поле у футболці без шеврону Слава Україні.

Минай готовий понести штрафні санкції щодо цієї ситуації, а всі відповідальні понесуть покарання", - йдеться в повідомленні.

Коментарі ()