Головне

Мілевський: Блохін - король футболу

Артем Мілевський сказав багато хороших слів на адресу свого колишнього тренера
24.08.2021 16:58 2636 1
Мілевський: Блохін - король футболу

Український нападник Артем Мілевський публічно попросив вибачення в Олега Блохіна.

Про це розповів сам футболіст.

"Збірна України 2006 року – команда-зірка. Шевченко, Ребров, Шовковський, Тимощук, Воронін, Гусін. Але головною зіркою були Ви! Ви досягли з командою грандіозного успіху, Олегу Володимировичу.

Хочу привітати вас з високою нагородою і попросити вибачення. В першу чергу за журналістів. Коли ви говорили, що команда вийде з першого місця на ЧС-2006, всі сміялися. І не лише журналісти, а й багато інших. Але ви довели це справою.

Від імені всієї команди хочу вибачитися за 0:4 від Іспанії. Тоді нас всі ховали, була важка ситуація. Але ви знайшли слова мотивації. Ми після цього перемогли і вийшли з групи.

Ну і від себе хочу попросити вибачення. У нас були великі непорозуміння. Всі люди роблять помилки. Можливо, я робив їх більше. Але сьогодні хочеться зрозуміти і пробачити. Хочеться забути все погане, згадувати лише моменти перемог і досягнень. Ви – великий футболіст, великий тренер, король футболу. Здоров'я вашій сім'ї і всіх благ", – сказав Мілевський.

Відзначимо, що з нагоди святкування 30-річчя Незалежності України Володимир Зеленський нагородив Олега Блохіна премією Національна легенда України.

Коментарі ()