Головне

Террі залишив Астон Віллу

Англієць хоче почати самостійну тренерську кар'єру
26.07.2021 15:26 1704 0
Террі залишив Астон Віллу
Фото Getty Images

Колишній футболіст збірної Англії і Челсі Джон Террі залишив посаду асистента головного тренера Астон Вілли.

Про це заявив сам фахівець.

"Для мене було величезною честю і привілеєм провести останні три роки в Астон Віллі. Зараз я відчуваю, що настав відповідний час, щоб прийняти надзвичайно важке рішення рухатися далі.

Я хочу з божевільним повагою ставлюся до наставника Діну Сміту і всім в Астон Віллі, і, серйозно подумавши про своє майбутнє цього літа, я щиро вважаю, що починати новий сезон, не будучи впевненим у тому, що це стане наступним кроком у моєму розвитку, несправедливо по відношенню до оточуючих.

Зараз я проведу деякий час з сім'єю, після чого, сподіваюся, отримати запрошення відвідати клуби з усіх куточків Європи, щоб продовжувати навчання, і в кінцевому підсумку самому стати головним тренером.

Я завжди прагнув розпочати кар'єру в якості футбольного менеджера, і, якщо випаде підходяща можливість, я відчуваю себе готовим до того, щоб прийняти такий виклик", - зазначив Террі.

Нагадаємо, Террі отримав тренерську ліцензію УЄФА категорії Pro, яка дозволяє стати головним тренером в професійному футбольному клубі вищого дивізіону.

Коментарі ()