Головне

Димінський віддав базу Карпат в оренду ФК Львів – Болотніков

Сергій Болотніков прокоментував деталі оренди колишньої бази Карпат
03.10.2020 11:14 4193 0
Димінський віддав базу Карпат в оренду ФК Львів – Болотніков

Експрезидент Карпат Петро Димінський віддав базу у Брюховичах в оренду клубу ФК Львів.

Про це розповів директор зі стратегічного розвитку львівського клубу Сергій Болотніков.

"Димінський чимало зробив для Карпат, за що клуб висловлював йому вдячність, публічно прощаючись навесні, але в таких прощаннях не прийнято говорити про негатив, а його набагато більше. Саме Димінський, як власник і президент – головний винуватець того, що Карпати опинились в стані клінічної смерті. Це він не зумів або не захотів перетворити клуб з іграшки на бізнес-проект. Це його управління закінчилось мільйонними боргами. Це він пустив Коломойського в співвласники. Це він довірився агенту, який привів два десятки власних гравців, висмоктав усі гроші з клубу і не продав жодного. Це його емоції створили Карпатам репутацію найскандальнішого клубу України. і, зрештою, це він вивів з активів клубу базу та інші цінності.

Актуально: База Карпат перейшла у власність ФК Львів

А тепер Петро Петрович, схоже, вирішив нас добити. Всі останні місяці він здавав Карпатам базу в оренду. Ми вели перемовини по ціні, щоб підписати довготривалий орендний договір або навіть викупити базу, але Димінський виставив такий рахунок, наче мова йде про базу в Конча-Заспі. Карпати не потягнули б такі витрати, навіть якби вважали їх раціональними (в чому є великі сумніви), але це нікого не хвилювало – з нами не стали торгуватись. тому ми покинули базу, яку в той же день без зайвих сентиментів ппд передав ФК Львів.

Насправді нічого страшного не сталося. у клуба залишається достатньо інфраструктури, щоб забезпечити тренувальний процес. звісно, він буде не таким якісним, але ми зекономимо купу грошей, що зараз дуже важливо", - відзначив Болотніков.

Нагадаємо, Карпати отримали безстроковий трансферний бан.

Коментарі ()