Головне

Тоттенгем - Челсі: прогноз букмекерів на лондонське дербі

21.12.2019 10:33 1078 0
Тоттенгем - Челсі: прогноз букмекерів на лондонське дербі

Джерело - Чемпіон.

Одним із найцікавіших матчів цього вікенду буде зустріч Тоттенгема і Челсі. Обидві команди пробилися в плей-оф Ліги чемпіонів і зараз в АПЛ ведуть боротьбу за призові місця. Поки що справи краще йдуть у Челсі, аристократи займають четверту сходинку в турнірній таблиці і випереджають Тоттенгем на три очки. Правда, два попередні матчі в чемпіонаті Челсі програв, причому не найсильнішим суперникам, Евертону і Борнмуту.

Головний же інтерес цієї гри для вболівальників полягає в тому, що Жозе Моуріньо, нинішній тренер Тоттенгема, зіграє проти своєї колишньої команди. Нагадаємо, португальський фахівець двічі очолював Челсі і виграв три чемпіонати Англії.

На посту головного тренера Тоттенгема Моуріньо провів вже п'ять матчів в АПЛ і не зміг виграти лише в одному. Цікаво, що Челсі поступився Манчестер Юнайтед, також колишній команді португальця.

Матч з Тоттенгемом очікується не менш важким. Навіть якщо врахувати, що він пройде на домашньому стадіоні. Аналітики Parimatch віддають лише мінімальну перевагу господарям, 39% на перемогу проти 35% у Челсі (26% на нічию). Лондонське дербі, як завжди, дуже непередбачувана, але тим і цікавіше.

 

Коментарі ()