Головне

Компанія Parimatch стала Генеральним спонсором Металіста 1925

02.09.2019 15:11 1294 0
Компанія Parimatch стала Генеральним спонсором Металіста 1925

Джерело - Чемпіон.

Компанія Parimatch стала Генеральним спонсором одного з лідерів Професійної футбольної ліги - клубу Металіст 1925. Це перша угода, підписана Parimatch з представником ПФЛ.

"Харківський клуб по інфраструктурі і роботі з уболівальниками стоїть на рівні багатьох клубів УПЛ. Також Металіст 1925 - представник міста-мільйонника, одного з найбільших в Україні. Історично харків'яни дуже люблять свій клуб і чекають повернення у великий футбол за участю своєї команди. Торгова марка Parimatch, зі свого боку, розвиваючи футбол в Харкові, зробить максимум, щоб наблизити цей момент ", - прокоментував партнерство Вадим Місюра, представник бренду Parimatch.

Parimatch - меценат спорту №1 в Україні. Компанія готова підтримувати яскравих і цікавих лідерів у всіх видах спорту. Партнерством з Металіст 1925 компанія дає сигнал усім представникам українського футболу - якщо клуби готові переходити на наступний рівень, Parimatch підтримає їх на цьому шляху

 "Ми розглядаємо партнерство з Parimatch як визнання заслуг нашого клубу" - зазначив Володимир Лінке, Генеральний директор Металіст 1925. "Нами була проведена велика робота з моменту заснування клубу, і ми дійсно заряджені перемагати! З такими партнерами це робити значно легше. Контракт підписаний днями і вже з 31 серпня можна буде побачити лого Parimatch на нашій формі, на стадіоні під час матчів і в тв-трансляції ".

Коментарі ()