Головне

Зоря - Еспаньйол: анонс і прогноз на матч Ліги Європи

На кону – вихід до групового етапу Ліги Європи-2019/20.
29.08.2019 06:48 2764 0
Зоря - Еспаньйол: анонс і прогноз на матч Ліги Європи
Ліга Європи. Плей-оф. Матч-відповідь
29 серпня. Запоріжжя. Славутич-Арена
Головний арбітр: Раду Петреску (Румунія)

Зоря - Еспаньйол 

Початок о 20:00

Телетрансляція в Україні: УНІАН

Для луганської Зорі матч-відповідь проти Еспаньйола може стати найважливішим та найважчим на даному етапі. На кону – вихід до групового етапу Ліги Європи-2019/20.

Перша зустріч команд на стадіоні Корнелья-Ель Прат завершилася перемогою господарів з рахунком 3:1. Підопічні Скрипника добре провели перший тайм, але друга половина матчу повністю була за господарями поля.

Для виходу в груповий етап Зоря в Запоріжжі повинна забивати мінімум двічі та не пропустити у свої ворота.

Через травму у Зорі вочевидь не зіграє Вернидуб, але до гри має бути готовий Русин, який відбував дискваліфікацію у першому матчі. У Еспаньйола теж є кадрові проблеми: під питанням участь в запорізькому матчі Ітурраспе, Пьятті і Педроси.

Папуги не дуже вдало стартували у новому розіграші Ла-Ліги – одна поразка та одна нічия. Тому не виключено, що коуч команди Гальєго побереже своїх лідерів на наступний матч чемпіонату Іспанії проти Гранади. Саме це може зіграти на руку Зорі. Однак, луганчанам не слід надіятися на суперника, а відштовхуватися від своєї гри.

У Зорі в УПЛ все складається куди веселіше. Мінімальна виїзна перемога над Карпатами затвердила клуб в групі переслідувачів Шахтаря, до того ж потішило, що нарешті забив Будківський

Орієнтовні склади:

Зоря: Шевченко - Тимчик, Абу, Чеберко, Михайличенко - Іванiсеня, Кочергін - Хомченовський, Юрченко, Громов - Будкiвський

Еспаньйол: Дієго Лопес - Лопес, Мармоль, Налдо, Віла - Рока Хунке, Санчес, Мелендо, Варгас, У - Феррейра

Слова

Віктор Скрипник (наставник Зорі):

"Ми прекрасно розуміємо проти кого граємо. Знаємо, що буде повний стадіон. І ми дуже хочемо стрибнути вище голови, порадувавши наших уболівальників хорошою грою і, по можливості, пройти далі. Вигравши у такого суперника можна стати героями"

Артем Громов (півзахисник Зорі):

"Мрія це - пройти в груповий етап. Ми гідно виглядали в минулу гру в Іспанії. І тепер повинні вийти і постаратися забити швидкий гол. Мені здається, після цього перевага може бути на нашому боці"

Прогноз від Чемпіона: 1:2

Коментарі ()