Головне

Поворознюк: Я хотів зняти команду з розіграшу Кубка України

Інгулець серйозно налаштовується на харківську команду
27.08.2019 12:08 2016 0
Поворознюк: Я хотів зняти команду з розіграшу Кубка України

Президент Інгульця Олександр Поворознюк  міг демонстративно зняв би команду з Кубка України.

Про це він заявив клубній прес-службі, повідомляє Україна спортивна.

"Якщо чесно якби не попався нам Металіст 1925 я б демонстративно зняв би команду з Кубку України, тому що я не бачу сенсу грати у цих змаганнях. По-перше, дійшли до фіналу, ніяких преміальних ніхто не дав. Лише тратимо кошти. Срібні медалі, які дали за друге місце, не супер. Половина гравців не можуть їх залишити собі на пам’ять, тому що привезли – все порозпадалося, повипадало. Тобто ніякої уваги на все це не звертають. І смисл на Кубок грати я не бачу.

Я хотів як фіналіст Кубку України демонстративно знятися, але попався Металіст 1925. Волею-неволею не можу просто так дати Металісту 1925 вийти далі. Тому ми будемо грати основним складом і докажемо, що у першому турі Першої ліги була випадкова поразка. Я б хотів, щоб вийшов увесь той склад, що грав у першому турі, і довів, що ми на сьогоднішній день сильніше Металіста 1925. Але це моя думка. У мене є тренер. Я в тренерські справи не лізу. Він сам визначає склад. Кого він виставить я не знаю, але я б зробив отак", - зазначив Поворознюк.

Сьогодні Інгулець у другому попередньому етапі Кубка України зіграє з Металістом 1925. Матч відбудеться у селищі Петрове. Початок о 18:00.

Раніше, Інгулець у 5-му турі Першої втратив перемогу у Горішніх Плавнях.

Коментарі ()