Головне

У Росії гучний скандал: розслідують договірний матч

Порушено кримінальну справу
24.08.2019 21:44 2171 0
У Росії гучний скандал: розслідують договірний матч

Джерело - sport.ua.

У Росії порушено кримінальну справу про договірний характер матчу Чайка (Песчанокопское) – Чорноморець (Новоросійськ), який завершився з рахунком 3:1 на користь господарів поля.

Про це повідомляє sport.ua.

Підозрілий матч відбувся 13 травня в ПФЛ, третьому за силою дивізіоні російського чемпіонату. Чайка, яка боролася за вихід в дивізіон з краснодарським Урожаєм, виграла ключовий для себе поєдинок і потім підвищилася в класі.

За даними правоохоронних органів, розслідується факт протиправного впливу на результат офіційного спортивного змагання. Проведено обшуки, кілька гравців Чорноморця запрошені до слідчого департамент МВС.

Слідство припускає, що Урожай хотів простимулювати Чорноморець за нічию або перемогу над Чайкою, але в перерві гри при рахунку 1:1 ситуація змінилася, і з тренером Чорноморця домовилися вже представники Чайки. Є аудіозапис, на якій один з гравців Чорноморця підтвердив, що в роздягальні були розмови про договірний характер матчу.

Вже дискваліфіковані гендиректор Урожаю Граділенко і головний тренер Чорноморця Дишеков на один рік, а також на три роки захисники Чорноморця Резніков, Пуляєв і Юдін, чиї помилки визнані підозрілими. Результат поєдинку не був анульований, і Чайка нині виступає в ФНЛ.

Раніше, зіркового російського хокеїста дискваліфікували через кокаїн.

Нагадаємо, Тайсон зізнався в обмані допінг-офіцерів. 

Коментарі ()