Головне

Всесвітньовідомий бренд став партнером Ворскли

19.08.2019 18:37 1622 0
Всесвітньовідомий бренд став партнером Ворскли

Джерело - Parimatch.

Футбольний клуб Ворскла та TM Parimatch підписали угоду про партнерству.

Про це повідомили у прес-службі компанії.

Угода про співпрацю почала діяти 16 серпня і розрахована на один календарний сезон.

У рамках контракту на форму клубу нанесені логотипи і шеврони торгової марки, реалізується брендинг стадіону і соціальних мереж.

Parimatch і ФК Ворскла планують реалізацію сучасних маркетингових проектів, здатних збільшити інтерес полтавського глядача до футболу. Не залишаться поза увагою й соціальні проекти.

"Ворскла - один з найвідоміших клубів України, який завжди бореться за найвищі сходинки у всіх турнірах. І сьогодні нам дуже важливо стати партнерами українського футболу в центрі країни. Ми впевнені, що наші спільні соціальні ініціативи допоможуть розкрити нові футбольні таланти на Полтавщині, а команда порадує усіх уболівальників хорошим результатом в цьому сезоні"- прокоментував початок партнерства представник TM Parimatch Вадим Місюра.

"Першим партнером нашого клубу в новому сезоні, про що стало відомо буквально напередодні гри з Дніпро-1, стала компанія Parimatch. Останнім часом ми не мали подібних гідних пропозицій від інших потенційних партнерів, які могли б розмістити свої лого на ігровій формі однієї з найкращих команд України. Переговорний процес пройшов злагоджено, ми обговорили всі питання, що цікавлять нас пункти договору про співпрацю, і закріпили всі підписами"- віце-президент ФК Ворскла Олег Лисак.

Коментарі ()