Головне

Зоря - ЦСКА: анонс і прогноз матчу Ліги Європи

Перший матч завершився 1:1
15.08.2019 06:48 3246 0
Зоря - ЦСКА: анонс і прогноз матчу Ліги Європи

Ліга Європи. 3-й кваліфікаційний раунд.

Матч-відповідь 15 серпня. Запоріжжя. Славутич-Арена

Головний Арбітр: Аморі Делерю (Франція)

Зоря 20:00 ЦСКА

Телетрансляція в Україні: УНІАН

Сьогодні, 15 серпня, Зоря на своєму полі прийме софійський ЦСКА в матчі-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи. Зустріч, яка відбудеться в Запоріжжі, розпочнеться о 20:00 за київським часом.

Зоря

Луганська Зоря у другому кваліфікаційному раунді Ліги Європи пройшла чорногорську Будучность, у якій виграла як в гостях (3:1), так і вдома (1:0).

Минулого тижня в столиці Болгарії підопічні Віктора Скрипника зіграли внічию з ЦСКА (1:1), відповівши на гол Евандро да Сілви точним ударом Владлена Юрченка з пенальті.

В українській Прем'єр-лізі, де зіграно всього три тури, Зоря займає друге місце з 7 набраними очками. На минулих вихідних вона завдала поразки Колосу(3:1).

Серед травмованих у Зорі значаться півзахисник Артем Громов і воротар Заур Махарадзе.

ЦСКА

Софійський ЦСКА свій шлях у Лізі Європи почав з першого кваліфікаційного раунду, в якому обіграв чорногорський Титоград (4:0 і 0:0).

У другому раунді "армійці" з великими труднощами пройшли хорватський Осієкь (1:0, 0:1, 4:3 - по пенальті). На своєму полі підопічні Добромира Мітова зіграли внічию з Зорею (1:1), маючи невелику перевагу.

У турнірній таблиці чемпіонату Болгарії команда з Софії займає сьоме місце після п'яти зіграних турів. Кілька днів тому вона розійшлася миром з Лудогорцем (0:0), що йде в лідерах.

У лазареті ЦСКА знаходяться нападник Енріке, захисник міцніше Атанасов і півзахисник Рубен Пінту.

Слова: 

Віктор Скрипник (наставник Зорі):

"Все залежить і від нас, від нашого настрою. Потрібно серйозно підійти до справи, і щоб удача була на нашому боці. Коли є згуртований колектив, трибуни, які підтримують, тоді і вітер в спину. Хочеться пройти далі"

Любко Петрович (наставник ЦСКА):

"Свого часу я навчався у самого кращого тренера - Валерія Лобановського. Читав його книги, конспекти. Я приїжджав до Києва і дуже радий, що знову приїхав в Україну. У цій країні жив кращий тренер, на мій погляд".

Прогноз Чемпіона: прохід Зорі

Коментарі ()