Головне

Федорчук: Динамо грає без лідера

Федорчук про свої очікування від матчу Динамо - Брюгге
13.08.2019 15:35 1872 0
Федорчук: Динамо грає без лідера

Нині у київського Динамо немає лідера, адже Вербич Циганков не показують свою кращу гру.

Про це заявив український тренер Олег Федорчук, повідомляє Footboom.

"Гра, як і завдання в цій грі, буде дуже складна. По-перше, не пропустити, по-друге, необхідно забивати для перемоги два м'ячі. В даний час Динамо грає без лідера. Свого часу лідером був Вербич, потім цю функцію виконував Циганков. Але в останніх матчах обидва гравці показують не зовсім лідерську гру.

Немає стабільної, надійної гри в обороні, півзахисті. Щось говорити про лінії нападу поки зарано — я все це говорю з точки зору стабільності. Адже не секрет, що майстерність гравця проявляється в його стабільній грі протягом серії матчів, як і команди в цілому.

Динамо фрагментами показує пристойну гру в окремих фрагментах матчу. Але для впевненої перемоги необхідно грати протягом всього матчу. Скажу відверто — наша команда фізично готова до такої гри. Але крім фізики необхідний командний ігровий баланс. І я прекрасно розумію Олександра Хацкевича, який говорить, що у команди напружений графік, що деякі футболісти не набрали необхідну форму. Тому говорити про повний баланс некоректно", - сказав Олег Федорчук.

Актуально:  Динамо - Брюгге: онлайн. LIVE-трансляція

Раніше, Брюгге прибув до столиці України найоптимальнішим складом.

Коментарі ()