Головне

ЦСКА - Зоря: прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Анонс на перший матч Зорі проти ЦСКА
08.08.2019 08:30 4018 0
ЦСКА - Зоря: прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Ліга Європи. 3-й кваліфікаційний раунд. Перший матч

8 серпня. Софія. Васіл Левські

Головний арбітр: Сандро Шерер (Швейцарія)

ЦСКА 20:30 Зоря

Телетрансляція в Україні: УНIАН

Зорі, яка переживає нині період перетворень, належить скласти непростий іспит. Сліпий жереб вибрав їй у чергового суперника на єврокубковій стежці софійський ЦСКА - віце-чемпіона Болгарії попереднього сезону. За підсумками минулого турніру у Першій болгарської лізі краще армійців виявився тільки багаторічний чемпіон країни - Лудогорец. Так що тільки одна ця обставина змушує гравців Зорі ставитися до своїх суперників з підвищеною увагою.

Втім, і в стані софійського клубу має бути стосовно українців не менше шанобливий настрій. Після сезону 2018/19 рр. в Зорі змінився тренер, але команда вже зараз, як виявилося, може радувати позитивними моментами і, головне, результатами.

Поєдинок ЦСКА Софія - Зоря відбудеться в болгарській столиці на стадіоні Васіл Левскі місткістю 46 340 глядачів, який є нейтральним для господарів (їх домашня арена - стадіон Болгарська армія). Стартовий свисток 31-річного арбітра Сандро Шерера зі Швейцарії прозвучить о 20:30.

ЦСКА Софія

Матч з Зорею стане для софійського клубу вже восьмим офіційним поєдинком в нинішньому сезоні. Але ж було ще п'ять товариських зустрічей в рамках літнього міжсезоння. До слова, в контрольних спарингах ЦСКА відзначився трьома перемогами при двох невдачах. Обидва рази армійці поступилися з рахунком 0:1 спочатку угорському Ференцварошу українського тренера Сергія Реброва, а потім чинному чемпіону України - Шахтарю. Що до контрольних перемог, то Софійці по черзі розібралися з Локомотивом з Горна-Оряховица і чеським Пршибрама (по 3:0), а також австрійським Зальцбургом (1:0).

Офіційний сезон ЦСКА відкрив матчем першого попереднього раунду Ліги Європи проти Тітограда з Чорногорії. Почин вийшов переконливим - перемога 4:0. За сумою двох зустрічей болгари легко пройшли далі в еврокваліфікаціі, зігравши внічию 0:0 у повторному гостьовому матчі. У перерві між поєдинками з чорногорцями армійці в національному чемпіонаті взяли старт нічиєю 2:2 вдома з Етиром. А в другому турі Першої ліги Болгарії, вже після завершення розборок з балканцями, ЦСКА поступився на своєму полі Чорно Море (1:3).

У другому кваліфайн-раунді Ліги Європи армійці вдома виграли 1:0 у хорватського Осіека, і з таким же результатом програли на виїзді, але в серії післяматчевих пенальті виявилися більш вдалими - 4:3. Пішли на лад справи у команди і в чемпіонаті країни: вона виграла у земляків зі Славії (2:1) і врацевского Ботева (1:0). Таким чином, на даний момент ЦСКА в турнірній таблиці болгарського чемпіонату з 7-ма очками посідає шосте місце.

Зоря

В українській Прем'єр-лізі, на відміну від Першої ліги Болгарії, зіграно тільки два повноцінних тури. Луганська команда відкрила національний сезон перемогою 1:0 в Полтаві над Ворсклою, після чого поділила очки в Запоріжжі з СК Дніпро-1 - 1:1.

А ось в кваліфікації Ліги Європи підопічні екс-наставника бременського Вердера Віктора Скрипника можуть похвалитися подвійним успіхом над чорногорської Будучностю з Подгориці. На виїзді Зоря перемогла з рахунком 3:1, а вдома закріпила своє домінування трохи скромніше - 1:0.

Слова:

Віктор Скрипник (наставник Зорі)

"Найсильніша сторона суперника - їх нинішній тренер. Він прийшов в команду 5 або 6 матчів назад. Команда змінилася і грає в той футбол, який подобається вболівальникам".

Любко Петрович (наставник ЦСКА)

Зоря на 100 відсотків підготовлена ​​як у фізичному, так і в тактичному плані. Нам буде нелегко. Я очікую багато боротьби. У нас достатньо досвідчених гравців. Але я не можу сказати, що ми сильніша команда. Зоря схожа на нашого суперника з попереднього раунду".

Орієнтовні склади

ЦСКА: Черняускас - Занєв, Бодуров, Альбентоса, Томас, Джеферсон - Бікеле, Родрігеш, Малiнов - Фаббріні, Соу

Зоря: Шевченко - Тимчик, Вернидуб, Чеберко, Михайличенко - Іванiсеня, Кочергін - Хомченовський, Лєднєв, Луньов - Будківський

Прогноз на матч від Чемпіона

1:2 - перемога Зорі 

Коментарі ()