Головне

Родрігес: Перехід до Динамо - це правильний крок

Жерсон по натурі лідер
02.08.2019 21:08 1717 1
Родрігес: Перехід до Динамо - це правильний крок

Новобранець київського Динамо Жерсон Родрігес поки не знайомий з динамівцями особисто.

Про це зізнався футболіст.

"Чи відразу погодився перейти до Динамо? У мене такий принцип, що я завжди беру час для того, щоб подумати. Я все зважив, поспілкувався зі своїм менеджером. Мені серце підказало, що це правильний крок. Я щасливий його зробити і рухатися далі.

Звичайно, я в цьому впевнений, тому що я дуже люблю нові виклики. Вони мотивують працювати. Я по натурі лідер. Знаю, що тут прекрасний колектив та команда. Поки не знайомий з динамівцями особисто, але сподіваюсь що так і буде. Знаю, що якщо буду працювати, віддавати самого себе повністю, результат буде.

На мою думку, мені найкомфортніше грати лівим вінгером, але я футболіст, який працює на команду і відштовхується від її інтересів. Можу грати в центрі, на правому фланзі. Там, де я потрібен команді, там буду грати та віддавати всього себе Динамо, аби досягти результатів", - зазначив Родрігес.

Нагадаємо, що Брюгге є суперником Динамо у третьому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів. Перший матч між командами відбудеться вже 6 серпня в Бельгії, а матч у відповідь - 13 серпня в Києві. Днями бельгійський клуб оформив продажу хавбеків Арно Груневельда і Марвела Накамба у клуби АПЛ.

Коментарі ()