Головне

Команда Другої ліги може знятися зі змагань

Скрутне становище першого чемпіона України
01.08.2019 09:24 1541 0
Команда Другої ліги може знятися зі змагань

Джерело - ФК Таврія.

Відроджена сімферопольська Таврія виступає у Другій лізі чемпіонату України і знаходиться у катастрофічному становищі.

Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

"Повноцінно підготуватися до майбутнього чемпіонату сімферопольцям не вдалося: по-перше, команда вийшла з відпустки менш ніж за десять днів до першого офіційного матчу, по-друге, її покинула велика кількість гравців. За словами головного тренера Таврії Сергія Шевченка, часу було недостатньо, щоб підготувати команду до сезону.

Ми зібралися тільки 21 числа - це за тиждень до першого офіційного матчу! 10 осіб залишалося, з них - два воротарі. Зараз нових взяли і всього нас 17, з них - три воротарі. Мені дзвонить багато молодих хлопців, щоб потрапити на перегляд, але мені потрібні ті, хто буде вже грати. Пару чоловік приїде - ми подивимося, чи брати їх.

Немає ніякого фінансування. Ми вже в суботу (27 липня - КР) якось зібралися, незважаючи ні на що. Ми запросили футболістів - зрозуміло, не з провідних клубів. Навіть не з першості області, а з першості району. Так зараз комплектується бренд "Таврія". Але ми вже гру зіграли і заявили, що ми є. Зараз, якщо допомоги не буде, нас чекає катастрофа", - сказав Шевченко.

У першому турі Першої ліги Інгулець поступився Металісту-1925.

Раніше назвали варіант обміну між УПЛ та Першою лігою.

Коментарі ()