Головне

Будучность - Зоря: говорять цифри

25.07.2019 20:06 1378 0
Будучность - Зоря: говорять цифри

Джерело - Чемпіон.

У четвер, 25 липня, Зоря в Лізі Європи зіграє з чорногорської Будучностю. Суперник луганчан стартував у турнірі раніше і вже встиг обіграти естаноскую Нарву (6:1 за сумою двох матчів).

Першу зустріч Зоря проведе на виїзді, а вдома суперника прийме 1 серпня. Також відомо, якщо українська команда пройде далі, то в третьому кваліфайраунді зустрінеться з переможцем ЦСКА (Болгарія) - Осієк (Хорватія).

Для Зорі це буде не тільки перший матч в сезоні, ця гра також стане дебютною в Україні для Віктора Скрипника, який очолив команду в міжсезоння. Раніше фахівець працював головним тренером у клубі Рига, а також у бременському Вердері. Скрипник поки що залишається єдиним українським тренером, який був рульовим команди з топ-5 чемпіонатів Європи.

  До речі: Будучность - Зоря: онлайн-трансляція

Зараз у Зорі є всі шанси вдало стартувати в єврокубках. Луганчани явно вище класом свого суперника. У рейтингу УЄФА вони займають 117 місце, тоді як Будучность - 302.

Портал transfermarkt оцінює склад Зорі в 13,65 мільйонів євро, тоді як гравців Будучності в 4,15 мільйона євро, а всіх футболістів чемпіонату Чорногорії в 21,92 мільйона євро.

Будучность, до речі, віце-чемпіон своєї країни, а луганчани, нагадаємо, фінішували в Прем'єр-лізі п'ятими.

Компанія Parimatch впевнена в тому, що українська команда пройде далі на 85%.

  Актуально: Будучность - Зоря: прогноз букмекерів на матч Ліги Європи

Що ж стосується першої гостьової зустрічі, то тут у Зорі 53% на перемогу і 26% на нічию. До речі,  статистика тут теж не на користь чорногорців, в минулий раз вони виходили в третій кваліфайн дев'ять років тому.

Додамо, також, що матч довірили провести італійському арбітрові Массіміліано Ірраті. Він адвокат за професією і в основному працює на матчах Серії. У вільний від футболу час Ірраті працює адвокатом. З українськими клубами він не перетинався, але був запасним арбітром під час товариського матчу Румунія - Україна (3:4).

Нагадаємо, київське Динамо в третьому кваліфайраунді Ліги чемпіонів зіграє з бельгійським Брюгге.

Коментарі ()