Головне

Москаленко: Лучі в Україні як весільний генерал

24.07.2019 11:24 1590 0
Москаленко: Лучі в Україні як весільний генерал

У керівництва Арсеналу, який знявся змагань у Першій лізі, було чимало питань до арбітражу.

Про це заявив гендиректор клубу Олександр Москаленко, повідомляє Football Hub.

"Велике питання по арбітражу. Ми за рік написали 4 листи, ні на один нам не відповіли. Наша гра з Карпатами - судді дають тітушку в охорону. Що це таке? Багато глобальних питань, які треба пережити. Я готовий розвивати і рухатися, але хочу робити все цивілізовано. Я не кажу, що це питання номер один, але воно теж зіграв свою роль. Ні з того, ні з сього беруть штрафують. Я навіть в роздягальню не заходив, беруть штрафують на сто тисяч. Це просто нонсенс.

На засіданні комітету арбітрів Лучано Лучі розповідає, що Арсеналу призначатимуть арбітрів U-19. Що це означає? Як таке може бути? Голова комітету арбітрів буде мене вчити, як він буде зі мною працювати, я його провчу.

Коли Міланич відсудив матч з Десною (3:3), коли там був конфлікт, я підійшов до нього, питаю, він - ні, такого не може бути. Де Міланич? Чи не судить. І таких моментів багато. Він каже, що він тут - король футболу. Нехай хоч одну гривню вкладе, і нехай тоді розповідає, хто король, а хто не король. А виходить, що він у нас як автономна республіка.

Я сам був арбітром, я знаю, що це таке. Вони приходять, один викладач італієць говорить одне, а в правилах інше трактування. Я спілкуюся з арбітрами. Вони їдуть на єврокубки, їм розповідають одну трактування правил, а він каже інше", - сказав Москаленко.

Замінити Арсенал-Київ в Першій Лізі повинен запорізький Металург.

Раніше, президент ПФЛ Сергій Макаров заявляв, що всі 28 клубів вже готові грати в УПЛ.

Коментарі ()