Головне

Грімм: Динамо, Зоря, Десна і Дніпро-1 повинні підкоритися більшості

Сьогодні був не дуже хороший день
18.07.2019 22:51 2060 0
Грімм: Динамо, Зоря, Десна і Дніпро-1 повинні підкоритися більшості

Футбольні клуби, які проголосували за створення телепулу, підпишуть договір на три сезони.

Про це заявив президент УПЛ Томас Грімм, повідомляє ТР Футбол.

"Дуже складний день і багато розчарувань. Більшість клубів, які і раніше підтримували ідею єдиного телепулу, проголосували "за", але чотири клуби були проти. Моя думка і досвід минулого говорить, що таке рішення знову веде нас по хибному шляху. Зараз Ліга знаходиться в дуже специфічній ситуації, яка не сприяє розвитку футболу в Україні. Сьогодні був не дуже хороший день для українського футболу.

Що далі? Згідно демократії, коли ви програли, але більшість проголосувала "за", то потрібно слідувати правилам. Але ці чотири клуби не хочуть приєднуватися до телепулу. Вони хочуть, щоб їх показував інший канал. Особисто я цього не розумію. В демократичній системі ви іноді виграєте, а іноді програєте. Але коли ви не дотримуєтесь правил, то це призведе Лігу в дуже складну ситуацію.

Вісім клубів будуть в пулі, а решта чотири клуби підпишуть індивідуальні контракти з іншими каналами. Це не найкращий рішення для розвитку Ліги. Більшість вирішила так, і якщо ви не дуже раді, то все одно повинні слідувати правилам. Але перша реакція клубів - вони не хочуть цього робити. Зараз Ліга повинна вирішити, що з ними робити.

Хто проти єдиного пулу? Динамо, Дніпро-1, Десна та Зоря. Вони повинні були підкоритися рішенню більшості, адже ми живемо в демократичному світі. Клуби, що проголосували за телепул,  підпишуть договір на три сезони", - сказав Грімм.

Раніше повідомлялося, що клуби УПЛ не змогли домовитись про єдиний телепул.

Нагадаємо,  клуби не підтримали розширення УПЛ.

Коментарі ()