Головне

Денисов: Клубам вигідніше мати контракт з УПЛ

Чотири клуби проголосували проти телепулу
18.07.2019 22:19 1310 0
Денисов: Клубам вигідніше мати контракт з УПЛ

Джерело - ua.tribuna.com.

Телеканали Футбол мають передумови підписувати контракт з Прем'єр-Лігою.

Про це сказав директор телеканалів Олександр Денисов.

"У зв'язку з тим, що ми єдині великі гравці, лідери в платному телебаченні, в тендері виявилися одні ми. Було озвучено пропозицію на три роки, загальний порядок сум - 16,5 млн доларів. Починаючи з цього сезону - 5 млн.

Що ще раз підтверджує нашу абсолютну щирість працювати в правовому полі - згідно нашої пропозиції і тієї системи розподілу грошей серед клубів, підписати контракт з Прем'єр-Лігою клубам вигідніше, ніж мати прямі контракти навіть з каналом Футбол.

В результаті чотири клуби проголосували проти. Один клуб був відсутній - Олександрія. За канали Футбол проголосували 8 клубів. Проти були Динамо, Зоря, Дніпро-1 і Десна, яка різко змінила рішення буквально за останній час.

Ми розуміємо, що більшість проголосувала, маємо передумови підписувати контракт з Прем'єр-Лігою. Як УПЛ буде далі спілкуватися з клубами, які проти, складно зрозуміти, тому що формально права належать прем'єр-лізі. Як прем'єр-ліга буде вирішувати чи домовлятися - зараз для всіх велике питання" - зазначив Денисов.

Раніше повідомлялося, що клуби УПЛ не змогли домовитись про єдиний телепул.

Нагадаємо,  клуби не підтримали розширення УПЛ.

Коментарі ()