Головне

Стала відома зарплата Маліновського в Аталанті

Отримуватиме мінімум €1 мільйон у рік
17.07.2019 14:06 5241 0
Стала відома зарплата Маліновського в Аталанті

Український новачок Аталанти Руслан Маліновський щорічно буде заробляти в італійському клубі мінімум €1 мільйон.

Про це повідомляє footboom.com.

Українець стане одним з найбільш високооплачуваних гравців команди. На даний момент більше Руслана заробляють тільки Алехандро Гомес — €1,6 мільйона і Дуван Сапата — €1,5 мільйони. €1 мільйон на рік в Аталанті отримують тільки Йосип Ілічич і Маріо Пашалич.

Бергамська зарплата Руслана в 2,5 рази вища за бельгійську — в Генку оклад українця складав менше €400 тисяч на рік.

Під час переговорів з Сампдорією представники Маліновського узгодили особистий контракт футболіста, який передбачав поступове збільшення зарплати в наступні сезони. В Аталанті подібного поетапного збільшення окладу не буде, але Руслан зможе непогано заробити на бонусах. Зокрема, українець може отримати великий бонус за кожну наступну кваліфікацію команди в Лігу чемпіонів в роки дії контракту.

Також в угоді Руслана з Аталантою прописані бонуси за загальне число проведених матчів у стартовому складі. Якщо Маліновський зіграє з перших хвилин за Аталанту 50% ігор, кожна наступна зустріч (навіть якщо футболіст проведе на полі лише хвилину) буде оплачуватися у розмірі 5% від загальної зарплати гравця. Можливо, це правило не поширюється на Кубок Італії, але точно поширюється на Серію А і Лігу чемпіонів.

Раніше, Маліновський дав перший коментар у ролі гравця Аталанти.

Нагадаємо, Шевченко радив Маліновському вибрати Аталанту.

Коментарі ()