Головне

ФК Львів може припинити існування

14.05.2019 18:27 3185 0
ФК Львів може припинити існування

Український футбольний клуб Львів, який виступає в УПЛ, може припинити своє існування.

Про це повідомив ведучий Профутбол Ігор Циганик.

"Мені відомо, що керівництво ФК Львів потроху починає втрачати інтерес до львівського клубу. Певні менеджери прийшли і намалювали перспективи: привозити бразильців, потім продавати їх українським грандам, заробляти гроші, грати в єврокубках. Ні в ФК Львів, ні у Вереса, а це одне і те ж, зараз таких перспектив немає. Жоден бразилець, який пройшов цей Шахтар для бідних", не має жодних шансів зачепитися в українських грандів", - заявив журналіст.

  Актуально: Бруно зі Львова зацікавив декілька європейських клубів

"Вже ходять чутки, що збираються закривати цей проект або передавати його в якісь інші руки. Вже зараз йде пошук потенційних інвесторів, які могли б вкластися в цей клуб. Але перспектив у ФК Львів немає. Футбольна школа клубу належить зовсім іншій людині, яка давно цим займається. Це Роман Євгенович Михайлов. Він буде займатися цими дітьми. Там перспектива для українських футболістів ще є", - зазначив Циганик.

Після 28-ми зіграних турів Львів займає 6-е місце в турнірній таблиці УПЛ, маючи в активі 30 очок при різниці забитих і пропущених м'ячів 23-35.

Нагадаємо, захисника Ворскли викликали в збірну України.

Раніше повідомлялося, Коломойський не фінансує ФК Карпати. 

Коментарі ()