Головне

Реал - Барселона: анонс і прогноз матчу-відповіді Кубку Іспанії

27.02.2019 06:48 2800 0
Реал - Барселона: анонс і прогноз матчу-відповіді Кубку Іспанії

Джерело - Чемпіон.

Реал - Барселона

Кубок Іспанії. 1/2 фінала

Сантьяго Бернабеу. 27 лютого, 22:00

Про Ель-класико можна говорити довго і зі смаком, і все буде правильним. Матч-відповідь півфіналу Королівського кубку не є винятком.

У Барселоні команди зіграли внічию - 1:1, і мінімальна перевага вершкових нікого не вводить в оману. Не буде ж королівський клуб на Сантьяго Бернабеу стояти на 0:0. Ні, теоретично таке можливо, але не в цьому випадку.

"Мессі неймовірний і робить те, на що здатні небагато гравців, але він нас не лякає", - заявив 18-річний бразильський легіонер Реала Вінісіус Джуніор напередодні поєдинку. Зрозуміло, Мессі ніхто не боїться - ось тільки зупинити аргентинця не кожен здатний. На це можна відповісти статистикою: в Мадриді господарі перемагали востаннє в рамках Кубка Іспанії - увага! - в 1974-му. Як правило, команди рідко перетиналися на ранніх стадіях турніру, вважаючи за краще з'ясовувати стосунки у фіналах (або вилітаючи раніше). Але факт залишається фактом: домашні кубкові матчі Реалу проти Барси не даються. Давно! Мало того, кубкова статистика взагалі на користь Барси. 14 перемог проти 12 при 8-ми нічиїх.

  Також: Футбол 1 онлайн - дивитися пряму трансляцію

Найцікавіше: незабаром командам належить очна зустріч у рамках Прімери. У суботу відбудеться поєдинок цих же команд вже як учасників 26-го туру чемпіонату Іспанії. І найголовніше питання: який з Ель-класико для якої з команд важливіше? Ризикнемо припустити, що Барса буде готуватися до матчу Ла Ліги, а тому ... Втім, навряд чи буде "тому" ... Каталонці постараються вибити Реал Мадрид з Кубка Іспанії - по-перше. А вже після постараються не програти вершковим у чемпіонаті - по-друге.

  Актуально: Реал хоче придбати захисника Аякса

Так що постає питання до мадридського клубу (зрозуміло, без каверз): а яке з двох протистоянь з Барсою важливіше для вершкових? Вийти у фінал Кубка або скоротити відставання в таблиці до 6-ти очок? Звичайно, хотілося б і того, і іншого, але ризикнемо припустити: у даній ситуації Кубок виглядає приорітетніше. Як результат: Реал буде на смерть боротися в кубковому Ель-класико, Барса - в чемпіонатовському. Але це лише наші припущення. Букмекери думають інакше, але головне - інакше вважають команди! Напевно обидві жадають перемоги, так що нас чекає захоплюючий футбольний трилер з двох серій. Перша - вже в середу, о 22:00.

Орієнтовні склади:

Реал: Куртуа, Регілон, Рамос, Варан, Марсело, Крос, Каземіро, Модрич, Асенсіо, Бензема, Лукас

Барселона: Тер Штеген, Альба, Ленгле, Піке, Семеду, Ракітич, Бускетс, Роберто, Коутіньйо, Суарес, Мессі

Слова

Сантьяго Сколарі (головний тренер Реала): "Чи боїмося ми Мессі? Для нас не існує слова страх".

Ернесто Вальверде (головний тренер Барселони): "Ми повинні спробувати обіграти супротивника. Ми завжди робимо це, ми завжди намагаємося виграти гру".

Також: Суарес може пропустити матч проти Реала

Прогноз Чемпіона: 2:2

Коментарі ()