Головне

Барселона - Вальядолід: дивитися онлайн 16.02.2019

16.02.2019 17:53 2247 0
Барселона - Вальядолід: дивитися онлайн 16.02.2019

Джерело - Чемпіон.

Дивитися онлайн матч Прімери Барселона - Вальядолід.

Результати Барселони змушують уболівальників хвилюватися. Команда зіграла три останні матчі у всіх турнірах внічию - в Прімері з Валенсією і Атлетіком, а також з Реалом в першій грі Кубка Іспанії.

Тепер у Барси з'явиться реальний шанс виправити становище і зміцнити становище на вершині чемпіонату Іспанії. Вальядолід - дуже слабкий суперник, який не блищить по сезону, а на Камп Ноу навряд чи можна чекати чогось особливого.

Додати стимулу каталонцям повинна надати новина про продовження контракту головним тренером Ернесто Вальверде. Питання майбутнього фахівця не перетворився на драму і це питання швидко вирішили, попри припущення, що Барса може задуматися про зміну тренера влітку.

Якщо вдаватися в питання, де дивитися футбол онлайн, то вартість місячної підписки на чемпіонати Іспанії, Франції та Німеччини - від 97 гривень, але перший місяць можна дивитися за 1 гривню. Після оплати дивитися футбол онлайн можна як на Чемпіоні, так і на сервісі MEGOGO. Для матчу Барселона - Вальядолід онлайн трансляція доступна в HD-якості, або ж меншому, якщо не дозволяє інтернет.

Через деякий час після завершення прямої трансляції стане доступний для перегляду в запису на цій же сторінці.

Чемпіон спільно з сервісом MEGOGO в сезоні-2018/19 показує: чемпіонат Іспанії, Франції та Німеччини. У кожному турі - від п'яти до десяти трансляцій кожного чемпіонату.

Пряма трансляція доступна тільки на території України.

Онлайн-трансляція матчу чемпіонату Іспанії Барселона - Вальядолід пряма трансляція почнеться о 21:45.

Коментарі ()