Головне

Хацкевич: Я не згоден з Коломойським

30.01.2019 15:26 2770 0
Хацкевич: Я не згоден з Коломойським

Джерело - footballhub.

Головний тренер Динамо Олександр Хацкевич не згоден зі словами власника Дніпра Ігоря Коломойського, про вимирання українського футболу.

Його цитує footballhub.

"Я з ним не згоден. Навіть якщо взяти останні 4 роки. Зоря грала в єврокубках, потрапила в групу. Шахтар і Динамо виходили в плей-оф єврокубків і виходять далі. Але сказати, що футбол помирає ... Так, він на якийсь паузі. Є команди, де дуже багато молоді, а є навпаки - де багато вікових гравців. Я б не сказав, що він помирає.

Ми зараз їдемо на збори - 25 футболістів. З них 11 або 12 гравців - це вік від 1997 до 2000 років. Це вмирає? Скажу про нашу академію і команду. Ми не купуємо, як Шахтар, 19-річного гравця з Ізраїлю за 5-6 мільйонів. Але це їх право. Якщо є можливість - купуйте. Але у вас же стільки років існує академія. Де вихованці? Вони вже 4 роки в Києві. Так, було спочатку важко. Але вони вже адаптувалися тут. Вже є своя база. Є академія. Але яка ефективність? У нас більше таких хлопців. Це показник роботи нашої академії. Так, зараз Динамо не може купити молодого гравця за 6 або 10 мільйонів. Але робота академії зараз дає плоди. Тільки ці плоди повинні ще дозріти ", - розповідає тренер київського Динамо.

Нагадаємо, Хацкевич потрапив у ТОП-50 найкращих тренерів світу.

Також, Хацкевич хоче виграти чемпіонат та Кубок України.

Коментарі ()