Головне

Еспаньйол - Реал: дивитися онлайн 27.01.2019

27.01.2019 16:29 1643 0
Еспаньйол - Реал: дивитися онлайн 27.01.2019

Джерело - Чемпіон.

Дивитися онлайн матч Прімери між Еспаньйолом і Реалом. Початок - о 21:45

Реал продовжує шукати колишню стабільність, якої команді не вистачає в цьому сезоні, після відходу Зінедіна Зідана. Мадридці чергують переможні міні-серії з гучними поразками.

У Еспаньйол реалії свої. У каталонців друга найгірша кількість поразок в сезоні - 10. Стільки ж у Райо Вальєкано, а більше в Уески - 13. Але назвати зовсім вже претендентом на виліт Еспаньйол не можна. Команда в чотирьох очках від зони вильоту, але і в шести від зони єврокубків. Щільність в середині таблиці Прімери така, що буквально дві-три перемоги можуть зробити з аутсайдера претендента на кваліфікацію в Лізі Європи.

У будь-який інший момент можна було б очікувати впевненої перемоги Реала. Однак зараз Бланкос явно далекі від топ-форми, тому може статися все що завгодно чи не в кожному матчі.

Якщо задатися питанням, де дивитися футбол онлайн, то вартість місячної підписки на чемпіонати Іспанії, Франції та Німеччини - від 97 гривень, але перший місяць можна дивитися за 1 гривню. Після оплати дивитися футбол онлайн можна як на Чемпіоні, так і на сервісі MEGOGO. Для матчу Еспаньйол - Реал онлайн-трансляція доступна в HD-якості, або ж меншому, якщо не дозволяє інтернет.

Через деякий час після завершення прямої трансляції стане доступний для перегляду в запису на цій же сторінці.

Чемпіон спільно з сервісом MEGOGO в сезоні-2018/19 показує: чемпіонат Іспанії, Франції та Німеччини. У кожному турі - від п'яти до десяти трансляцій кожного чемпіонату.

Пряма трансляція доступна тільки на території України.

Онлайн-трансляція матчу чемпіонату Іспанії Еспаньйол - Реал пряма трансляція почнеться о 21:45.

Коментарі ()