Головне

МВС просить перенести матчі чемпіонату України, через вибори

18.01.2019 14:30 2769 0
МВС просить перенести матчі чемпіонату України, через вибори

Джерело - sportarena.com.

Міністерство внутрішніх справ України звернулося до ФФУ з проханням перенести матчі чемпіонату України, які повинні проходити в день президентських виборів, 31 березня.

Про це повідомляє  Sport Arena.

Видання звернулося за подробицями до Сергія Макарова, президента ПФЛ:

"Зараз є кілька варіантів виходу із ситуації. Варіант такий: для Першої ліги зробити базовим днем ​​19-го туру 23 березня, а базовим днем ​​20-го туру - 27 березня. Для другої ліги - зсув початку весняної частини на тиждень: 18 тур - 6 квітня. У разі другого туру виборів, 24 тур Першої ліги та 21 тур Другої ліги переносяться з 21 квітня на 15 травня. Єдині проблеми можуть виникнути, якщо тільки клуб з ПФЛ вийде в фінал Кубка України, який повинен відбутись 15 травня", - сказав Макаров.

Поки що базовою датою для 19-го туру тур Першої ліги є 24 березня, а для 20-го туру - 31 березня. Друга ліга повинна почати весняну частину турніру якраз 31 березня.

Рішення про перенесені матчі буде прийнято на Раді ліг, яка відбудеться в лютому.

Поки невідомо, яке рішення приймуть в УПЛ, оскільки вільних вихідних у квітні та першій половині травня в клубів Прем'єр-ліги немає.

Перенесення матчів чемпіонату України через вибори може відбутися не вперше - у 2015 році під час місцевих виборів були перенесені матчі УПЛ з жовтня на грудень.

Коментарі ()