Головне

Ультрас Динамо жорстко розкритикували Суркіса

07.01.2019 18:50 3064 1
Ультрас Динамо жорстко розкритикували Суркіса

Джерело - footboom.

Ультрас київського Динамо зробили різку заяву щодо президента клубу Ігоря Суркіса та кризи "біло-синіх", підкресливши, що клуб на грані виживання.

Про це пише FootBoom.

"Очевидно, що ті 4-7 тисяч, які ходять на звичайний матч в чемпіонаті України, вказують на те, що наш клуб знаходиться на межі виживання. Відбувається це тому, що господар кооперативу не вкладає ні копійки в підтримку бренду, в роботу з уболівальниками (імітація роботи фан-клубу викликає лише гірку посмішку), а весь маркетинг впирається у свиней на магнітах (особливо це стало зрозуміло, після матчу Шахтар – Ліон, де маркетингова служба Шахтаря показала себе у всій красі)

Ми довго намагалися зрозуміти, чому це відбувається і єдиним логічним поясненням цьому є нездорове бажання Суркісів одноосібно володіти клубом. Чим менше людей приходить на стадіон, тим більшим господарем почувається Ігор Михайлович. Єдині хто цієї тенденції протистоять, є хлопці з ультрас сектора: кращі перфоманси та супорт в Україні з року в рік, поїздки в дитячі будинки, фанатські турніри, графіті й стікери по всьому місту (партизанська реклама).

Безумовно, фінансовий ресурс у хлопців обмежений, але навіть так, на наш погляд, вони сьогодні зробили роботу, значущість якої перевершує її розміри", – цитує ультрас видання.

Нагадаємо, фанати Динамо намалювали графіті присвячене Лобановському.

 

Коментарі ()