Головне

Манчестер Сіті - Ліверпуль: букмекери назвали фаворита зустрічі

03.01.2019 20:50 3142 0
Манчестер Сіті - Ліверпуль: букмекери назвали фаворита зустрічі

Джерело - Чемпіон.

Ліверпуль і Манчестер Сіті зустрінуться в центральному матчі 21-го туру чемпіонату Англії. Поєдинок відбудеться на Етіхад сьогодні, 3 січня.

Початок матчу о 22:00 за київським часом.

Два головних фаворита чемпіонату Англії до останнього моменту йшли нога в ногу в турнірній таблиці, але машина Гвардіоли "дала збій" - в 18-му турі в домашньому матчі містяни несподівано програли Крістал Пелес з рахунком 2:3, а 26-го грудня на виїзді поступилися Лестер Сіті 1:2. У підсумку перед матчем з лідером АПЛ Ман Сіті програє Ліверпулю 7 очок.

Ліверпуль, навпаки, з кожною грою доводять свої амбіції стати чемпіонів і після кожного туру все більше уболівальників сходяться на думці, що Клопп призведе команду до титулу. Хоча наставник команди відзначає, що позаду тільки половина чемпіонату і все може трапитися.

В очному протистоянні нас чекає яскравий поєдинок.

Ліверпуль в попередніх п'яти очних зустрічах з Манчестер Сіті виграв в 4-х матчах, а остання зустріч суперників завершилася нульовою нічиєю в жовтні 2018 року. При цьому підопічні Гвардіоли в цьому чемпіонаті на стадіоні Етіхад здобули 9 перемог з 9-ти.

Букмекери вважають фаворитом, господарів поля оцінюючи їхню перемогу з коефіцієнтом 2.10, на перемогу ЛІверпуля - 3.45. Нічия - 3.70.

Нагадаємо, Манчестер Юнайтед впевнено обіграв Ньюкасл.

Також, Тоттенгем розгромив Кардіфф, Лестер переграв Евертон.

Коментарі ()