Головне

Клуби УПЛ отримували дзвінки із закликом не відвідувати зібрання

06.12.2018 14:25 2544 0
Клуби УПЛ отримували дзвінки із закликом не відвідувати зібрання

Джерело - УПЛ.

Українська Прем'єр-ліга виступила з офіційною заявою, щодо Загальних зборів учасників УПЛ.

На офіційному сайті організації з'явилося звернення:

"Сьогодні, 6 грудня, мали відбутись Загальні збори учасників УПЛ, які були ініційовані Лігою. Клуби мали обговорити та прийняти рішення щодо двох важливих питань – щодо можливого розширення УПЛ до 16 клубів, а також питань, пов'язаних із боротьбою з договірними матчами в Україні.

Однак Загальні збори не відбулись у зв'язку з відсутністю кворуму (з'явились 6 клубів при необхідних 8).

За наявною інформацією, в клуби сьогодні вранці надходили дзвінки із закликом не брати участь у запланованих Зборах. Також з’являлась інформація, що такі дзвінки начебто надходили від співробітників чи представників Української Прем’єр-Ліги. Офіційно заявляємо, що ніхто з УПЛ таких дзвінків не робив, та не закликав клуби не брати участь у Зборах. Ця інформація не відповідає дійсності.

Українська Прем’єр-Ліга наголошує, що питання, які мали розглядатися на Загальних зборах, є дуже важливими й актуальними для українського футболу, адже договірні матчі не лише негативно впливають на імідж футболу в Україні, але й ставлять під загрозу його існування як таке. УПЛ наголошує на повній підтримці принципу нульової толерантності до договірних матчів".

Нагадаємо, раніше Грімм запевнив, що всі клуби підтвердили свою участь у зібранні.

А Динамо, Зоря і Олімпік виступили за звільнення Томаса Грімма.

Коментарі ()