Головне

Шахтар поверне кошти за квитки на матч проти Ліона

05.12.2018 12:14 3882 0
Шахтар поверне кошти за квитки на матч проти  Ліона

Джерело - Шахтар.

Донецький Шахтар поверне гроші вболівальникам, які придбали квитки на матч 6 туру групового етапу Ліги чемпіонів проти Ліона у Харкові.

Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

За рішенням УЄФА матч 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів Шахтар - Ліон відбудеться в Києві на НСК Олімпійський.

ФК Шахтар вибачається перед усіма вболівальниками за незручності у зв’язку з обставинами, що склалися, та інформує про процедуру повернення квитків.

1. Квиток придбано в касах ОСК Металіст. Повернення грошей здійснюється лише в касах від 5 грудня. Касир приймає заповнену заяву та оформляє акт про видачу коштів.

Із собою необхідно мати паспорт і квиток (ПІБ повинні збігатися), а також платіжну картку (у разі, якщо нею було виконано оплату). Процедура здійснюється тільки особисто. Повернути квиток за родича або знайомого не можна.

2. Квиток придбано на shakhtar.com або в додатку Shakhtar Tickets. Повернення грошей здійснюється в касах ОСК Металіст. Також уболівальник може надіслати заяву на адресу tickets.support@shakhtar.com, після чого з ним зв’яжуться працівники клубу.

Кошти буде повернено на картку, з якої виконано оплату, й надійдуть протягом 14 днів.

3. Квиток придбано на інших інтернет-ресурсах або в роздрібній мережі. Повернення здійснюється там, де відбувалася купівля. Повернення в касах ОСК Металіст неможливе.

Раніше суддя подарував нічию Шахтарю в матчі з Олімпіком.

Коментарі ()