Головне

Ворскла - Арсенал: 0:3. МАТЧ ЗАВЕРШЕНО

29.11.2018 21:45 10451 0
Ворскла - Арсенал: 0:3. МАТЧ ЗАВЕРШЕНО

Джерело - Чемпіон.

На цьому матч завершується, Ворскла не змогла оговтатись після 3-ох голів пропущених у першому таймі і тепер полтавці втратили надію зіграти у єврокубковій весні.

90' Відверто дограють команди поєдинок. Ніхто навіть не думає йти вперед, спокійно перекочуючи м'яч в центрі поля.

90' Чотири хвилини додав арбітр до основного часу.

87' Закидав довгим діагональним пасом Шарпар на лівий флангу, куди вривався Коломоєць, але не вистачило йому швидкості, щоб наздогнати м'яч в межах поля.

86' Пауза в матчі. Отримав невелике ушкодження в зіткненні з суперником Нкетіа. Поспішають медики на допомогу своєму футболістові.

85' Остання заміна в сьогоднішньому поєдинку. Замість Павла Ребенка дебютує в Лізі Європи Тарас Саків.

84' Запустив Шарпар пасів в прорив Коломійця, який в дотик продовжив на Карека, але того випередив Дженкинсон, грамотно поставив корпус і відібрав сферу.

82' В верховій боротьбі проти Даллку підштовхнув опонента в спину Нкетіа. все бачив арбітр і призначив штрафний удар.

81' Виграв верх в чужій штрафній Карека і головою скинув на Шарпара, але пробити по воротах останньому не дозволив захисник.

80' З лівого флангу Кані прострілив у штрафну на Карека, який розвернувся і відкотив під удар Коломойцю, але постріл останнього заблокував Дженкинсон.

79' По флангу проривався Пердута і віддав пас вперед на Кані, але той програв свою швидкісну дуель Часу.

78' Довгим пасом Кані запускав в штрафну суперника Коломійця, але той не зміг зачепитися за м'яч в боротьбі з Часу.

76' Чергова заміна від Унаї Емері. Замість Маттео Гендузі догравати буде Чарлі Гілмор.

75' Тікали полтавчани в контратаку. Запустив у прорив Коломойця пасом Скляр, але вийшов за межі штрафного майданчика Чех і ногами виніс снаряд подалі.

74' Хорошим розрізним пасом Ельнені знайшов у штрафному суперника Саку, який накрутив Пердута і пробив в ближній кут. Зумів перевести снаряд на кутовий Шуст.

73' Отримав м'яч на фланзі Сака і тут же прострілив уздовж воріт, але арбітр зупинив гру. Рукою підіграв собі футболіст Арсеналу.

72' Коломоєць в грубому підкаті буквально зніс Мейтенда-Найлс на фланзі. Тут же показав жовту картку порушнику арбітр.

71' Тепер вже заміна у господарів. Замість Владислава Кулача в гру увійшов Ібрахім Кані.

70' Зачепився за м'яч в штрафній суперника Карека і пробив по воротах, відбив перед собою Чех, але точно на ногу Пердута, але голкіпер впорався і з добиванням в упор.

69' Пішов від опіки по флангу Карека і подав в штрафну, але тут другий поверх залишився за Дженкинсон, який спокійно виніс сферу в центр поля.

68' Ще одна заміна у складі лондонців. Замість Аарона Ремзі шанс проявити себе отримав Букайо Сака.

65' Опинився м'яч в сітці воріт господарів! Прострілив Гендузі з правого флангу на дальню штангу, де без проблем відправив снаряд у сітку Сміт-Роу, але арбітр відмінив гол через офсайд.

64' Спокійно контролюють м'яч в центрі поля футболісти Арсеналу. Нічого не дають вони створити супернику, та й самі не особливо стараються.

63' Наздогнав м'яч біля лицьової лінії Гендузі і подав в штрафну, але тут ніхто з партнерів так і не зміг пробити по воротах.

62' Закинув Ліхштайнер по флангу на хід Уіллкоку, але того випередив Артур і в підкаті виніс снаряд за бокову лінію.

60' А ось і перша заміна в складі Арсеналу. Замість Роба Холдингу на поле вийшов Зех Часу.

59  Хорошим пасом Скляр вивів на ударну позицію Артура, але той стрельнув набагато вище поперечини.

58' Втік в контратаку Нкетіа, увірвався на швидкості в штрафну, але напоровся на Даллку, який грамотно поставив корпус і відібрав сферу.

57' Подавал з кутового Гендузі на дальню штангу, де головою міг замикати Холдинг, але переграв його на другому поверсі Даллку.

56' Виграв підбір у штрафний суперника Даллку і потужно пробив метрів з двадцяти двох. Набагато вище поперечини пройшов снаряд.

55' Заїхав ліктем по обличчю Кулач у верховій боротьбі Холдинг. Побачив перед собою "гірчичник" за це порушення захисник.

54' Обікрав на чужій половині поля Уіллкок Артура і тут же віддав пас в штрафну на Нкетіа, який пробив в ближній кут, але Шуст впорався.

53' Обіграв на фланзі трьох захисників Уіллкок, змістився в штрафну і прострілив на дальню штангу, де замикав Ремзі, але піднятий прапорець лайнсмена зупинив цю атаку.

52' Довгим пасом Чеснаков шукав в чужій штрафній Кулача, але той був в офсайді і навіть не став тікати в сторону м'яча.

51' В верховій боротьбі проти Кулача в центрі поля підштовхнув суперника в спину Ельнені. Штрафний удар виконуватимуть господарі.

50' Тепер вже в офсайді опинився Кулач. Чи не витримав лінію Владислав після хитрого розрізного пасу від Дитину.

49' Красиво п'ятою Ремзі закинув на хід Нкетіа в чужу штрафну, але арбітр зупинив цю атаку, зафіксувавши офсайд.

48' Прорвався по лівій бровці Уіллкок і спробував прострелити уздовж воріт, але м'яч від ноги захисника пішов за бокову лінію.

47' Подавав з кута поля Ремзі на ближню штангу, де в дотик пробив по воротах Холдинг, але над поперечиною пройшов снаряд.

46' Стартувала друга половина поєдинку!

Перший тайм завершується, Арсенал громить Ворсклу на Олімпійському, однак полтавцям портібно грати не заради результату, а заради честі.

45' Одну хвилину додав арбітр до першого тайму.

44' Подавав з кутового Гендузі в район одинадцятиметрової позначки, але тут вище всіх стрибнув Шарпар і вибив м'яч далеко в центр поля.

43' Дуже спокійно відіграють команди останні хвилини, чекають на перерву.

41' Третій гол забиває Арсенал! Отримав м'яч Віллкок на половині поля суперника, пройшов до штрафної і на техніку пробив в дальній нижній кут з-під захисника. Як не старався Шуст, виручити свою команду не зумів.

40' Подав зі штрафного Ребенок на ближню штангу, де намагався вибити Сміт-Роу, але м'яч звалився з ноги і прилетів точно до Коломойця, але той такого не очікував і не зміг пробити по воротах.

38' Закинув Кулач по флангу на хід Кареці, який утікав на ворота, але той не витримав лінію і опинився в положенні "поза грою".

37' Трохи заспокоїли гру гравці Арсенала, віддали м'яч полтавцям, а ті не можуть створити гостроти біля воріт Чеха.

35' Перша заміна в складі Ворскли. Замість Сапая на поле вийшов Карека.

34' Отримав м'яч на лівій бровці Ребенок і подав в штрафну, але тут трохи не дотягнувся до сфери Коломоєць і не зміг пробити по воротах.

33' М'яко закинув Сміт-Роу в штрафну, куди увірвався Нкетія і спробував перекинути Шуста, але точність підвела на цей раз форварда.

32' Отримав м'яч Віллкок в чужій штрафній і з гострого кута пробив по воротах, але Шуст зумів перевести снаряд на кутовий.

31' У центрі поля Шарпар у верховій боротьбі проти Віллкока підштовхнув у спину опонента. Розцінив це порушення правил на жовту картку суддя.

30' Пердута підключився до атаки своєї команди і з правого флангу подав у штрафну, але тут в боротьбі із захисником не зміг пробити по воротах Коломоєць.

29' Скляр заробив жовту картку за грубий фол проти Віллокоу.

28' Ворскла заробила штрафний в центрі поля, однак подача була занадто слабкою.

27' Забиває Арсенал вдруге. Ремзі точно пробив з позначки.

25' Пенальті у ворота Ворскли призначає арбітр. 

23' Обігрався Мейтленд-Найлс в стіночку з Сміт-Роу на фланзі, після чого увірвався в штрафну, але далеко відпустив від себе м'яч, який прилетів в руки Шусту.

22' Відібрав м'яч на чужій половині поля Кулач, але ось розпорядиться їм як слід не зумів, віддавши неточний пас на Коломойця.

21' Пройшов Сапай по флангу, змістився в штрафну і готовий був пробивати по воротах, але невчасно послизнувся і подарував м'яч захиснику.

20' Довго розгортають з флангу на фланг лондонці в центрі поля. Намагаються вони виманити суперника, який всією командою пішов в оборону.

19' Спокійно контролюють м'яч на своїй половині поля гості і поки не поспішають йти вперед. Поспішає їм нікуди, рахунок їх влаштовує.

18' Пробивав Аарон Ремзі, але вище воріт полетів м'яч.

17' Небезпечний стандарт заробляє Арсенал біля воріт Ворскли.

16' Обіграв суперника на фланзі Сапай і прострілив на лінію воротарського, але тут пробити Коломойцю не дозволив Холдінг.

14' Хорошим розрізним пасом запустив Ребенок в штрафну Кулача, але той не зміг обробити м'яч як слід і подарував його Дженкінсону.

13' Пішов Сапай в черговий раз по правій бровці і навісив в штрафну, але грамотно на виході зіграв Чех і відвів загрозу від своїх воріт.

12' Закинув Артур по флангу на хід Ребенку, але той напоровся на Ліхштайнера, який грамотно поставив корпус і витіснив суперника за межі поля з м'ячем.

10' Гол. Арсенал відкриває рахунок. На швидкості увірвався в штрафну Нкетія, обіграв двох захисників і готовий був пробивати по воротах, але Артур в підкаті вибив м'яч точно на ногу Сміт-Роу, який без проблем відправив сферу у порожні ворота.

9' Змістився з лівого флангу в центр Мейтленд-Найлс і з двадцяти метрів пробив по воротах, але точно в руки Шусуту прилетів снаряд.

7' Підхопив снаряд на лівій бровці Гендузі і подав у район одинадцятиметрової позначки, але тут пробити головою Нкетії не дозволив Чеснаков.

6' Отримав м'яч на дальній штанзі Чеснаков після подачі від Ребенка і другим дотиком пробив по воротах. Чех з другої спроби все ж зафіксував сферу в своїх руках.

5' Наздогнав м'яч біля лицьової лінії Сапай і низом прострілив уздовж воріт, але від ноги захисника снаряд полетів на кутовий.

4' Подав з кута поля Мейтленд-Найлс на дальню штангу, але вийшов з воріт Шуст і кулаком вибив снаряд подалі.

3' Зачепився за м'яч Коломоєць після відмінного закидання від Сапая і з гострого кута пробив про воротам, але сфера пройшла над поперечиною.

2' Відразу ж кинулися в атаку господарі. Протягнув м'яч по флангу Сапай і подав в штрафну, але вийшов з воріт Чех і спокійно забрав сферу в руки.

1' Матч розпочався. З центру поля розіграли футболісти Ворскли!

Стали відомі стартові склади команд.

Вже сьогодні Ворскла прйматиме лондонський Арсенал.

Читайте також: Футбол 2 онлайн - дивитися пряму трансляцію

У п'ятому турі Ліги Європи полтавці полтавці будуть боротися за очки престижу..

Також: Ліга Європи. Ворскла - Арсенал: анонс та прогноз матчу

Початок матчу о 19:55.

Чемпіон проведе для вас текстову трансляцію поєдинку, починаючи з 19:50.

Коментарі ()