Головне

Маліновський про збірну: Ми вже чітко розуміємо, чого вимагає від нас тренер

29.11.2018 09:20 2472 0
Маліновський про збірну: Ми вже чітко розуміємо, чого вимагає від нас тренер
Руслан Малиновський

Джерело - Прес-служба ФФУ.

Півзахисник Генка і збірної України Руслан Маліновський заявив, що колектив національної команди чітко розуміє, чого від них вимагає тренер.

Малиновського цитує прес-служба ФФУ.

"Можна констатувати, що 2018 рік для команди видався цікавим і досить успішним. Ми виконали головну задачу в Лізі націй, потрапивши в елітний дивізіон, тому в майбутнє дивимося з оптимізмом. Два роки тому ми багато чого ще не розуміли в збірній, а за кілька днів тренувань засвоїти тактичні новинки було непросто. Адже ми всі - з різних клубів, і там у кожного наставника свій тренувальний процес. Але зараз, на мій погляд, ми вже чітко розуміємо, чого вимагає від нас тренер, знаємо, як грати в атаці, як перебудовуватися при переході на захист. Думаю, що наша плідна робота дала результат саме зараз.

Які шанси у відборі до Євро-2020? Після жеребкування і оцінимо наші шанси. Але в будь-якому випадку ми будемо боротися за вихід на Євро, не дивлячись на те, що будемо грати ще і в Лізі націй. Скажу чесно, про жеребкування ще не думав, але знаю, що вона відбудеться 2 грудня, тому з нетерпінням чекаю її і буду стежити, хто нам дістанеться. Зараз поки вся увага на Генк, тому що у нас за 33 дня дев'ять матчів. Дуже складний графік, за яким доводиться грати кожні три-чотири дні", - сказав Руслан.

Нагадаємо, що Маліновський оформив дубль та допоміг Генку очолити таблицю бельгійського чемпіонату.

Раніше Коноплянка з Караваєвом принизили Зінченка з Малиновським.

Коментарі ()