Головне

Зоря - Рб Лейпциг. Тест для мужиків: анонс і прогноз матчу ЛЄ

23.08.2018 07:00 3093 0
Зоря - Рб Лейпциг. Тест для мужиків: анонс і прогноз матчу ЛЄ

Джерело - Чемпіон.

Зоря - РБ Лейпциг

Ліга Європи, 4-й кваліфікаційний раунд, 1-й матч

Славутич-Арена, Запоріжжя. 23 серпня, 21:30

Головний арбітр: Бенуа Бастьєн (Франція)

Асистенти арбітра: Фредерік Хакетт, Хішам Закрані (обидва - Франція) 

Четвертий рефері: Бенуа Мілль (Франція)

Цьогорічну кваліфікацію ЛЄ для Зорі легко можна переплутати з матчами плей-офф турніру. Підопочні Вернидуба, майже, героїчно пройшли Брагу і, віддаючи належне португальцям, загальна перемога луганчан має досить суперечливий характер. Саме гра з Лейпцигом зможе показати наскільки добре Зоря засвоїла уроки попередніх виступів у єврокубках і Брагою зокрема.

Ні для кого не секрет, що беззаперечним фаворитом виступають німці. Лейпциг нещодавно ставав віце-чемпіоном Німеччини, а у минулій першості боровся за місце в Лізі чемпіонів. Основною проблемою для тренерського штабу биків є кадрові втрати. Так, у першому матчі із Зорею, скоріше за все, не зможе взяти участь лідер команди - 22-річний Тімо Вернер, який через різні травми не зіграв жодної офіційної гри за Лейпциг. Однак, його позицію можуть закрити Поульсен, Огюстен та Куна, які вже встигли забити п 2 м'ячі. Крім того, гру може пропустити півзахисник команди - Забітцер, який зараз тренується по індивідуальній програмі. 

Реалізація моментів, кадрові нестачі вже важко назвати великою проблемою для підопічних Вернидуба. Скоріше звичайна буденність. Із великою впевненістю можна сказати, що у нападі вийде новачок команди Рафаель. Основним мінусом останнього можна зазначити відсутність стабільності. Бразилець може не викорастати вихід віч-на-віч, але, натомість, закотити дурний м'яч у саму лузу воріт, що наочно показала гра з Брагою. Гра Зорі напряму залежить від форми Караваєва. І якщо португальці відверто закрили очі на дії крайнього півзахисника, то, без сумнівів, Лейпциг не залишить даний фактор без уваги.

Загалом, Зоря вже не раз довела, що здатна показати зуби навіть самому іменитому супернику.

Орієнтовні склади:

Зоря: Махарадзе, Тимчик, Святок, Вернидуб, Чеберко, Гордієнко, Харатін, Караваєв, Арвеладзе, Хомченовський, Рафаель.

РБ Лейпциг: Мвого - Мукіеле, Орбан, Конате, Сараччы - Брума, Демме, Кампль, Форсберг - Куна, Огюстен

Слова:

Юрій Вернидуб (головний тренер Зорі): "Це дуже серйозна команда. У цієї команди не така довга історія, зате дуже сильні спонсори. Бюджет там величезний. У них кілька футболістів брали участь у чемпіонаті світу за свої збірні. Це говорить про те, що клуб дуже серйозний".

Ральф Рангнік (головний тренер Лейпцига): "Нам доведеться зустрітися з суперником, який добре виглядає фізично і є дуже незручним. Поєдинок буде дуже непростим, і нам слід підготуватися до гри з командою, яка тактично діє як одне ціле. Для цього нам необхідно знайти і використовувати правильні стилістичні прийоми. Ми теж можемо грати агресивно і небезпечно, як показували це в минулому".

Цікаві факти:

- Раніше суперники ніколи не грали між собою.

 Прогноз Чемпіона: 1:2

Коментарі ()