Головне

ЛЧ. Аякс - Динамо 3:1. МАТЧ ЗАВЕРШЕНО

22.08.2018 23:52 16899 0
ЛЧ. Аякс - Динамо 3:1. МАТЧ ЗАВЕРШЕНО

Джерело - Чемпіон.

На цьому матч завершується, не дуже вдалий результат для Динамо, але гол на виїзді дає надію на вдалий результат за підсумками двох матчів.

90' Лише одну хвилину додає суддя.

89' Кутовий заробляє Динамо.  Подача від Циганкова, але голкіпер ловить м'яч у руки.

88' Бойко обрізався, віддавши неточний пас на партнера. М'яч перехопив Зіех і з меж штрафного майданчика пробив по воротах. Лише стійка зараз врятувала киян від провалу.

86' Перша заміна у господарів. Замість Донні Ван де Бека шанс проявити себе отримав Дані Де Віт.

85' М'яко закинув Шепелев в штрафну, куди на швидкості вбігав Вербич, але в останній момент м'яч перехопив Блінд.

83' Динамо намагається контролювати м'яч, але в атаку кияни вийти не могуть.

82' Підхопив Гунтелаар м'яч в штрафній Динамо після помилки оборони Динамо і з льоту потужно пробив по воротах. Блискуче зіграв Бойко і виручив свою команду.

81' Зачепився за м'яч на чужій половині поля Гунтелар і головою скинув на Тадича, але той не зрозумів задумки партнера і не пішов на м'яч.

80' Циганков запустив пасом по флангу Кендзьор, який від лицьової прострілив уздовж воріт, але ніхто з партнерів не зміг замкнути цей пас.

78' Знайшов на фланзі Зіех пасом Мазрауі, який в дотик навісив на дальню штангу, але тут виграв верх Бурда і виніс м'яч подалі.

77' Чергова заміна у складі киян. Замість Сергія Сидорчука догравати матч буде Че Че.

76' Шепелев руками схопив в центрі поля Тадича і поклав на газон. На цей раз пошкодував футболіста арбітр і не став давати жовту.

74' Щастить киянам. Накрутив на фланзі суперника Мазрауі і виконав навіс на лінію воротарського. Тут виграв верх Хунтелаар і головою пробив у ближній кут. Тільки поперечина зараз врятувала Динамо від пропущеного гола.

73' До речі в моменті з штрафним Циганкова, арбітр виписав Тальяфіко жовту картку і тепер аргентинець пропустить матч-відповідь.

72' Прорвався Тадич уже по правій бровці і навісив на дальню штангу, де Зіеш в боротьбі із захисником пробив по воротах. Точно в руки Бойко прилетів снаряд.

70' Небезпечний штрафний заробляє Динамо. Десь метрів 25 до воріт. Віктор Циганков виконував прямий удар по вортам, але трохи вище воріт полетів м'яч.

68' Накрутив суперника на фланзі Циганков і вирізав під удар Піваричу на дальню штангу, але пробити тому не дозволив Блінд.

65' Знайшов Бесєдін пасом на фланзі Кендзьору, який низом прострілив у штрафну, але м'яч потрапила в ногу захиснику і пішов у аут.

64' Хороший момент був у Хунтелаара. Підхопив він м'яч після пасу Тадича і метрів з десяти розстрілював ворота, але у ствір не влучив.

63' Небезпечний момент від Динамо. Наздогнав м'яч біля лицьової лінії Циганков після пасу Кендзьора і навісив під удар Буяльському, але постріл останнього прийняв на себе Де Лігт.

62' Обігрався в стінку Ван де Бек з Тадичем, після чого пробив по по воротах з меж штрафного майданчика, але м'яч заблокував захисник.

61' Закинув на дальню штангу Піварич, але всі партнери вже вибігли зі штрафної. М'яч викотився за лицьову лінію. Буде удар від воріт.

59' Довгим пасом Де Лігт шукав в чужій штрафній Гунтелара, але того випередив Кендзьора і головою скинув назад на свого голкіпера.

58' Віддають м'яч гравці Аякса, дають грати, киянам потрібно діяти впевненіше.

57' Накрутив суперника на фланзі Тадич і низом прострілив уздовж воріт, але нікого в чужій штрафній з партнерів не було.

55' Втік Вербич по флангу і виконав навіс в штрафну, але тут ніхто з партнерів не відгукнувся на цей пас.

54' Грамотно поставив корпус в центрі поля Бесєдін та змусив суперника порушити правила. Штрафний удар виконають гості.

53' Знову атаку створювали кияни, але заключний удар Піварича прийшовся вище воріт.

52' Падає гравець Аякса в штрафному Динамо, але арбітр показує, що потрібно підійматися.

51' Непогану позиційну атаку створювали кияни, але одна неточна передача Циганкова перекреслила усі старання.

50' Спокійно контролюють м'яч голландці на своїй половині поля і не поспішають йти вперед. Рахунок цілком їх влаштовує.

49' Підхопив м'яч на фланзі Тальяфіко і низом прострілив у штрафну, але тут Зіеш не зміг зачепитися за м'яч у боротьбі з двома захисниками

48' Аякс притискає киян до влсних воріт, знову не вдається зачепитися за м'яч.

46' Аякс розпочинає другий тайм.

46' Володимир Шепелєв виходить замість Дениса Гармаша.

На цьому перший тайм і завершується, не найкращий рахунок, як для першої половини, але гол на виїзді дає надії на подальший успіх.

45' Арбітр додає 2 хвилини до першого тайму.

45' Програють кияни на підборах, першими на м'ячі після виносу завжди опиняються голландці, така проблема була у матчі проти Славії, і така ж проблема тепер, Аякс не пробачає.

43' Гол, Аякс знову забиває. Прострілив Тальяфіко низом з лівого флангу на ближню штангу. Тут зовсім один був Тадич, який без особливих проблем підставив ногу і відправив м'яч у сітку.

40' Занадто бурхливо оскаржував рішення арбітра Гармаш. Арбітр не став терпіти таку поведінку українця і показав жовту картку.

39' Обрізався на своїй половині поля Гармаш. М'яч тут же перехопив Шене і видав пас на Зіеха, який пробив метрів з двадцяти п'яти. Точно в руки Бойко полетів снаряд.

38' Де Йонг розрізним пасом шукав в штрафний суперника Хунтелаара, але в останній момент м'яч перехопив Бурда.

35' Гол. Аякс знову виходить вперед. З дальньої дистанції пробивав Зієх і влучив у голову Кадара, від рикошету м'яч змінив свою траекторію і залетів у сітку воріт Динамо, Денис Бойко не мав жодних шансів.

33' Падіння в штрафному майданчику Аякса. Віктора Циганкова штовхнули, але арбітр впевнено показав, що пенальті не буде.

32' Кутовий заробляють кияни. Пішла подача на дальню, але там на перехопленні зіграли захисники Аякса.

30' Подав з кутового Тадич на дальню штангу, де Гунтелар скинув в центр на Де Йонга, але цей пас не пройшов, грамотно на перехопленні зіграв Кадар.

29' Накрутив суперника на фланзі Тальяфіко і м'яко подав на дальню штангу. але тут пробити Гунтелару не дозволив Бурда.

28' Майже без центру грають команди, Аякс намагається створювати моменти вже в штрафному майданчику Динамо, а кияни намагаються швидко виходити в контратаки.

26' Зачепився за м'яч перед чужим штрафним Вербич і впав на газон в боротьбі з Бліндом. Просив стандарт Беньямін, але суддя продовжив гру.

24' Грубо, в ногу супернику прямою ногою зіграв Кендзьора в центрі поля. Заслужена жовта захиснику Динамо.

23' Пробив головою Кадар з п'яти метрів після подачі з кутового. М'яч летів у дальній кут, але впав на сітку зверху. Буде удар від воріт.

21' Супер удар вийшов у Кендзьори, але голкіпер переводить м'яч на кутовий.

20' Небезпечний штрафний для Динамо. Втік в контратаку Вербич і на швидкості увірвався в штрафну суперника, але перед лінією його руками зупинив Хунтелаар. Таке зазвичай карається жовтою.

19' Притис Аякс київську команду, не вдається заволодіти м'ячем, тільки Динамо відбирає м'яч і відразу втрачає.

18' Активізувався Аякс, заробляє небезпечний штрафний буде виконуватися біля воріт Дениса Бойко.

16' ГООООООЛ. Динамо забиває гол. Три кутових поспіль заробили кияни і лише третій вдалося використати на повну. Відбулася подача на Тамаша Кадара, чудово пробив угорський захисник, але голкіпер Аякса знову парирував удар, на добиванні опинився Томаш Кендзьора, який з метру переправив м'яч у сітку.

15' Дуже небезпечний момент. Голкіпер Аякса рятує команду.

14' Кутовий заробляє Динамо. Може бути небезпечно.

13' Заволоділи ініціативою динамівці, досить тривалий час контролюють вони м'яч, але без особливого просування вперед.

10' Динамо намагається відправляти м'яч на Бєсєдіна довгими передачами, але Артем не може зберегти снаряд на чужій половині поля.

9' Втік по флангу Мазрауі і спробував прострелити в штрафну, але втратив м'яч в боротьбі з Піваричем, а після ще й порушив правила.

7' Не вдається зачепитися за м'яч київському клубу, Аякс швидко забирає м'яч до себе і починає контролювати його на своїй половині.

5' Заробили свій перший кутовий голландці, але виконати вдало його не вдалося.

3' Аякс продовжує атакувати, притислися кияни до своєї штрафної.

2' Гол. Аякс забиває. Жахливу помилку допускає голкіпер Динамо. 2' Гол. Аякс забиває. Жахливу помилку допускає голкіпер Динамо. Потворно зіграли захисники киян, кинувши в своєму штрафному ван де Беека. Донні підхопив снаряд і пробив по центру. Бойко не зміг зафіксуватиу м'яч в руках, і той зрадницьки залетів у ворота.

1' Матч розпочався. Динамо розовдить з центру поля

Усе готово до початку матчу, дуже важлива гра для Динамо.

Команди виходять на поле, чудовий перформанс створили фани Аякса.

Нагадаємо, Хацкевич заявив, що дивився всі матчі Аякси.

Раніше Чемпіон повідомляв де дивитися трансляцію.

Також, команди визначилися з формою.

Вже стали відомі склади команд.

Сьогодні, 22 серпня, київське Динамо зіграє перший матч раунду плей-офф Ліги чемпіонів проти амстердамського Аякса.

Початак гри о 22:00 за київським часом.

Читайте також: Цифри на користь киян: анонс і прогноз матчу Аякс - Динамо

Чемпіон проведе для вас текстову трансляцію, починаючи з 21:45.

Коментарі ()