Головне

Зеєдорф: Хороші футболісти не грають в Китаї

21.08.2018 22:05 1529 0
Зеєдорф: Хороші футболісти не грають в Китаї
Кларенс Зеєдорф

Джерело - football.ua.

Легендарний футболіст Кларенс Зеєдорф заявив, що в Китаї не грають квалфіковані футболісти.

Про це повідомляє football.ua, з посиланням на BBC.

Легендарний півзахисник збірної Нідерландів Кларенс Зеєдорф цього літа очолив національну збірну Камеруну і вже встиг відзначитися цікавими рішеннями.

На свій перший збір разом з командою Зеєдорф не став викликати капітана збірної - Бенджамена Муканджо, а також 22-річного Крістіана Бассогога, пояснивши це тим, що хлопці грають в Китаї.

"Хороші гравці в розквіті сил не поїдуть до Китаю або Азію. Футболісти повинні розуміти, що якщо вони йдуть за більш вигідними контрактами, то вони втрачають свої шанси на участь у національній збірній", - заявив Зеєдорф

"Але ми нікого не викидаємо зі збірною, ми хочемо дисциплінованих і працьовитих гравців, і якщо хтось із тих, хто знаходиться на Близькому Сході, все ж може допомогти команді - ми його викличемо".

Відзначимо, що 29-річний Бенджамін Бенджамін Муканджо є капітаном збірної з 2016 року.

На матч кваліфікації до Кубка Африканських Націй проти збірної Коморських островів Зеєдорф викликав гравців з чемпіонатів Бельгії, Нідерландів, Туреччини, Франції, Чехії, Греції, Австрії, Англії, Іспанії, Ізраїлю, Німеччини, Португалії та Швейцарії.

Нагадаємо, Зеєдорф входить в п'ятірку найулюбленіших гравців Ярмоленка.

Коментарі ()