Головне

Екс-тренер Динамо жорстко відповів Мілевському

19.08.2018 10:29 6955 0
Екс-тренер Динамо жорстко відповів Мілевському

Джерело - Трибуна.

Екс-тренер брестського Динамо Олексій Шпилевський розповів на своїй закритій сторінці в Instagram про конфлікт з українцем Артемом Мілевським.

Його слова наводить видання Трибуна

"При цьому людина прийшла з нізвідки. Брати і прибирати лідерів команди. Та який у нього рівень роботи, якщо він тренував тільки в академії Лейпцига? Що він може сказати? Він футболу в житті не бачив нормального".

На велику кількість речей я закривав очі, на все: жахливу репутацію, на всі чутки, хотів сам переконатися.

Проте, коли людина не дотримується поваги і респекту, не тільки до мене, а й до партнерів, то треба приймати для всіх правильне рішення, в першу чергу для команди.

Я прийшов нізвідки? Клуб бундесліги, який грає в Лізі чемпіонів, де працюють висококваліфіковані фахівці, один з кращих менеджерів (Ральф Рагнік) в Європі, це нізвідки?

Мілевського і багатьох інших туди навіть на стажування не взяли б, де треба всім співробітникам проходити через асесмент-центр, перед тим як тебе беруть на роботу, не кажучи про привілеї там працювати.

Я футбольного життя не бачив? З тими легендарними людьми, про яких читав, з якими спілкувався, проводив час, які мене оточували і оточують можна тільки лише заздрити. Дякую Богу за це.

Прибрати лідерів? Лідер - це, не кажучи про індивідуальний клас футболіста, професіонал, професіонал і ще раз професіонал. Ставлення до справи, до тренера, до партнерів, до глядачів (це не тільки помахати рукою), до превентивних і відновлювальних заходів (сон, харчування, режим і так далі). Тут я вже краще не буду продовжувати, а то багато хто може від цього постраждати...

Або чому Зе Роберто, Мальдіні, Зеєдорф, Хаві, Роббен, Рібері, Гіггз, Федерер і так далі в 35-42 роки на ТОП-рівні грали або грають?"- написав Олексій Шпилевський.

Нагадаємо, Артем Мілевський покинув брестське Динамо через конфлікт з тренером.

Згодом і сам тренер Олексій Шпилевський покинув клуб

Коментарі ()