Головне

Бордо - Маріуполь: анонс і прогноз матчу Ліги Європи

16.08.2018 10:53 2518 0
Бордо - Маріуполь: анонс і прогноз матчу Ліги Європи

Джерело - Чемпіон.

Бордо - Маріуполь

Ліга Європи, 3-кваліфікаційний раунд, матч-відповідь

Перша гра - 3:1

Стадіон Матмют-Атлантік, Бордо. 16 серпня, 21:45

Головний арбітр: Ендрю Даллас (Шотландія)

Асистенти арбітра: Грем Стюарт, Джордан Стокоу (обидва - Шотландія)

Четвертий рефері: Ніколас Волш

Після першої гри, яка відбулася тиждень тому в Одесі українська команда майже втратила шанси на вихід в наступний етап ЛЄ. Щоб вийти в раунд плей-офф Ліги Європи підопічним Олександра Бабича потрібно створити справжнісіньке чудо - виграти гру з різницею в три м'ячі. Звісно, можливий варіант, коли достатньо буде виграти з різницею в два голи, але за умови, що приазовці заб'ють не менше 4-х. У будь-якому випадку всі варіанти здаються малоймовірними.

Гру 4-го туру чемпіонату України Маріуполь пропускав. Команда мала зіграти проти київського Динамо, але участь у єврокубках обох колективів змусила перенести гру на вересень. Тож після 3-х зіграним матчів Маріуполь посідає 10 місце в турнірній таблиці УПЛ, маючи лише 3 очки. Французи ж після першого матчу в Одесі встигли зіграти матч 1-го туру Ліги 1, в якому поступилися вдома Страсбуру (0:2). Відомо, що у матчі з Маріуполем французам не подоможуть Сабалі, Пеленар і Менді, які знаходяться в лазареті.

Орієнтовні склади:

Бордо: Костіль, Пундже, Пабло, Кунде, Гаїч, Санкаре, Плашил, Чуаемі, Камано, Лаборд, Юссуф.

Маріуполь: Худжамов, Биков, Яворський, Білий, Демірі, Мишньов, Піхальонок, Тищенко, Полегенько, Фомін, Борячук.

Слова:

Густаво Поєт (головний тренер Бордо): "Вдома ми будемо грати на всі сто відсотків. У футболі все швидко може змінюватися. Ми пам'ятаємо, як ПСЖ виграв 4:0 у Барселони, а потім програв 1: 6. Якщо ми заснемо, то програємо. Тому будемо налаштовуватися з усією серйозністю".

Олександр Бабич: (головний тренер Маріуполя): "Хоча б маленький шанс у нас є, так що ще поборемося. Постараємося підготуватися як слід. Головне, щоб хлопці вийшли розкуті, спокійно грали в футбол. Тоді вийде показати свою гру".

Цікаві факти:

- У наступному колі Ліги Європи переможець протистояння Бордо - Маріуполь у раунді плей-офф ЛЄ зустрінеться з переможце пари Гент - Ягеллонія. У першій грі бельгійський клуб на виїзді взяв гору 1:0.

- Рік тому Бордо також виграв перший матч третього раунду кваліфікації в угорського Відеотона, проте в підсумку вилетів. Правда, тоді рахунок був 2:1 на користь жирординців, а зустріч у відповідь проходила на полі Відеотона. У ХХІ столітті це був лише другий випадок для жирординської команди, коли після перемоги у стартовій грі раунду Ліги Європи, за підсумками двоматчевого протистояння довелося вилетіти.

- Маріуполь виграв лише два матчі з одинадцяти в гостях у 2018-му: у Зірки на самому початку року і у Арсеналу перед виїздом до Бордо.

- Шотландський рефері Ендрю Даллас французькі та українські команди на дорослому рівні ще не судив. Але в липні цього року він працював на грі Франція - Україна на Євро-2018 U-19. Тоді все завершилося перемогою нашої команди 2:1 з вилученням у суперника.

Нагадаємо, що інший представник України в ЛЄ Зоря зіграє матч-відповідь проти Браги.

Також Чемпіон повідомляв де дивитися гру Бордо - Маріуполь.

 

Коментарі ()