Головне

Журналіст назвав гравців Ворскли рабами. ВІДЕО

15.08.2018 15:03 2016 0
Журналіст назвав гравців Ворскли рабами. ВІДЕО

Джерело - Та то таке.

В ефірі шоу Та то таке журналісти Костянтин Андріюк та Сергій Болотніков розповіли звідки у Ворскли проблеми з фінансуванням.

Так, Андріюк розповів:

"Костянтин Жеваго ніколи не цікавився футболом і ніколи не займався цим клубом. Він його використовував у власних політичних іграх.

Командою завжди займався його партнер Олег Бабаєв. Коли Бабаєва застрелили в 2014 році, відтоді справи у клубі лише погіршувалися".

За словами Сергія Болотнікова, критичної межі клуб дійшов лише після того, як у Жеваго виникли проблеми з банком Фінанси і кредит.

Як розповіли журналісти, Жеваго і його банк прокрутили ідентичну схему до тої, яку зробив Приват Банк. Вони залучали гроші людей під виглядом депозитів і видавали кредити своїм же фірмам. Потім це все зруйнувалося.

"Банк накрився, але Жеваго намагався його врятувати. Він набрався у національного банку 6 млрд гривень кредитів. Тепер ці кредити з нього вибивають", — наголосив Андріюк.

Його колега Сергій Болотніков зауважив наступне:

"У цій ситуації мене дивує лише одне: гравцям не платять 8 місяців зарплату. А вони досі терплять. Логіка у людей така: якщо ми підемо, то нам точно не заплатять.

А коли ми потерпимо, можливо, є якісь шанси, що нам заплатять. Мені це нагадує логіку рабів. це відсутність самоповаги".

Нагадаємо, раніше Андріюк зауважив, що суддя убив Славію в матчі з Динамо.

А Сергій Болотніков сказав, що футболістам насрати на вболівальників

Коментарі ()