Головне

Динамо - Славія: анонс та прогноз матчу Ліги чемпіонів

14.08.2018 09:56 2880 2
Динамо - Славія: анонс та прогноз матчу Ліги чемпіонів

Джерело - Чемпіон.

Динамо - Славія

Ліга чемпіонів, 3-й кваліфікаційний раунд, 2-й матч

Стадіон НСК Олімпійський, Київ. 14 серпня, 19:30

Головний арбітр: Даніель Стефанскі (Польща)

Асистенти арбітра: Марцен Бонек, Давід Ігор Голіс (обидва - Польща)

Четвертий рефері: Збігнєв Добринін (Польща)

Не сама впевнена гра Динамо у празькому поєдинку не похитнула впевненості вболівальників в успішному результаті. Тим паче, що гол, забитий Беньяміном Вербичем у виїзному поєдинку робить шанси на перемогу більш відчутнішими. Безумовно, опонента рівня Славії, Динамо має проходити.

У поляків на Лігу чемпіонів свої амбіції. У домашньому матчі чехи показали зуби і не дали Динамо відвезти жадану вікторію до Київа. В обороні чехи помилялися нечасто, як і в інших лініях. У черговий раз свою кваліфікацію підтвердив лідер команди Стох, із яким динамівцям треба бути уважнішими. До речі, у рідному чемпіонаті пражани виступають більш ніж упевнено. Команда Трпишовського ще не втрачала очки, а в минулий вік-енд здобула мінімальну перемогу над Младою Болеслав.

Динамо матч УПЛ пропускало. Гру з Маріуполем перенесли на осінь, так що кияни отримали невеликий перепочинок. А вона динамівцям потрібна. Молодим футболістам ще важко показувати стабільний результат протягом цілого сезону, а ротація в команді мінімальна, так як вже сформований кістяк.

Головною біллю для Хацкевича, також, видається слаба реалізація гольових моментів. Заміни нападнику Артему Бєсєдіну поки немає, навіть не дивлячись на придбання перспективного Супряги. До того ж, останнього неможливо дозаявити на матч-відповіді зі Славією. Фактично, Бєсєдіна може замінити лише Русін, та й конкуренти Циганкова та Вербича на позиції вінгерів виглядають не вражаюче.

У любому випадку, від Динамо очікують лише проходу празького бар’єру.

Орієнтовні склади:

Динамо: Бойко, Кадар, Бурда, Морозюк, Кендзьора, Сидорчук, Буяльський, Гармаш, Вербич, Циганков, Бєсєдін.

Славія: Коларж, Делі, Нгадо, Бориль, Куфаль, Сучек, Хусбауер, Сікора, Змрхал, Стох, Шкода.

Слова:

Олександр Хацкевич (головний тренер Динамо): "Славія сповідує свій футбол, і тут потрібно окремо готуватися до повторної гри. Ми будемо і хочемо трохи інакше провести матч-відповідь - краще зіграти в центрі поля і приділити увагу стандартам. Ми готові до всього".

Йиндрик Трпишовский  (головний тренер Славії): "Ми повинні будемо грати набагато активніше на половині поля суперника. Удома Динамо грає не так, як в гостях. На своєму полі вони більше контролюють м'яч і ми не повинні дозволити їм зіграти в їх футбол. Перший матч завершився 1:1, тому статися ще може все, що завгодно. Якщо ми заб'ємо, то гра стане більш відкритою, що дасть нам додаткові шанси".

Цікаві факти:

- Найкращим бомбардиром Славії у цьому сезоні є півзахисник Хусбауер, який забив 3 голи у 3-х матчах.

- У сезоні 2017/18 за пражан виступав Руслан Ротань, звідки перебрався до Динамо.

- Славія є чотириразовим чемпіоном та володарем Кубку Чехії.

- Найвище досягнення Славії у єврокубках: 1/2 фіналу Кубку УЄФА (1995-1996); переможець (1938) і фіналіст (1929) Кубка Митропи.

Прогноз Чемпіона: 2:1

 

Коментарі ()