Головне

Вернидуб розповів про дебютантів команди

10.08.2018 11:16 1770 0
Вернидуб розповів про дебютантів команди

Джерело - Зоря.

Керманич Зорі Юрій Вернидуб в матчі з Брагою виставив кількох дебютантів.

Про їхню гру він розповів під час післяматчевої прес-конференції.

За словами тренера, він довго вирішував, кого поставити у рамку воріт.

"Вважаю, що зробив правильний вибір. Це перша гра Луїса, і саме така. Моя думка, молодих хлопців потрібно ставити в таких серйозних іграх. Тоді у них з'являється якась харизма.

Так, він десь нервував, в перші хвилини невдало вибивав. Вдячний лінії захисту, що його підтримала. Я сам кричав, заспокоював. Потім він зміг нас виручити - ви пам'ятаєте момент в першому таймі, коли був вихід один в один.

У другому таймі виручив, непогано зіграв на виходах. Думаю, що з цим я вгадав - вітаю його з дебютом. Нехай і надалі так працює", — розповів Вернидуб.

Наставник Зорі похвалив і двох інших дебютантів.

"Михайличенко - лівий захисник, мені теж дуже сподобався. Нарешті наші захисники виконують те, що хочеться мені. Сміливо йдуть в атаку, підтримують атаку, тому багато прострілів, багато передач з флангів.

Ну, і молодий Богдан Ледньов, який жодної гри не провів за Динамо, а більше грав за U-19 в Юнацькій лізі Чемпіонів. Сьогодні він зіграв в дорослій Лізі Європи, думаю, він довів, що гідний цього.

Дуже швидкий, технічний хлопець. У нього дуже хороше майбутнє. Значить, теж вгадали - вітаю його з дебютом", — підсумував Вернидуб.

Нагадаємо, Зоря розписала мирову з Брагою. 

А Маріуполь фактично втратив шанси на прохід далі.

Коментарі ()