Головне

Зоря - Брага: анонс і прогноз матчу Ліги Європи

09.08.2018 09:01 2773 0
Зоря - Брага: анонс і прогноз матчу Ліги Європи

Джерело - Чемпіон.

Зоря - Брага

Ліга Європи, 3-й кваліфікаційний раунд, 1-й матч

Славутич-Арена, Запоріжжя. 9 серпня, 21:30

Головний арбітр: Тобіас Вельц (Німеччина)

Асистенти арбітра: Едуард Бейтінгер, Мартін Томсен (обидва - Німеччина) 

Четвертий рефері: Сорен Сокс (Німеччина)

До поєдинку Зоря підходить із невеликою перевагою, адже, коли в Україні вже відгриміло три тури чемпіонату, Ліга Сагреш почнеться лише в найближчі вихідні. Однак, слід враховувати той фактор, що старт УПЛ для Зорі вийшов не таким вдалим, як того очікували вболівальники - перемога над Маріуполем, поразка від Олександрії та нічия з Чорноморцем.

Щодо Браги, то португальці підходять до поєдинку в статусі четвертої команди країни. Візитною карткою команди є видвищний футбол, якого,без сумнівів, зброярі притримуватимуться і далі. Велику увагу привертає до себе лідер Браги - Паулінью. У минулому сезоні португалець наколотив 17 голів у 43 матчах.

Крім нападника португальців, у Вернидуба є й інша головна біль. У поєдинку не зможе зіграти Артем Громов, який міг би закрити зразу декілька позицій у півзахисті. До молодіжної команди відправили Давіда Фаупалу, який не встиг повернутися в розташування команди до початку чемпіонату. Пр цьому досить непогано у матчі з Чорноморцем проявив себе нападник Рафаель, відзначившись забитим м'ячем.

Орієнтовні склади:

Зоря: Махарадзе, Тимчик, Святок, Вернидуб, Чеберко, Гордієнко, Харатін, Караваєв, Арвеладзе, Хомченовський, Рафаель.

Брага: Матеус, Гайяно, Рауль Сілва, Бруно Віано, Аілтон, Есжайо, Вукчевич, Клаудемир, Орта, Паулінью, Уілсон.

Слова:

Юрій Вернидуб (головний тренер Зорі): "Я дивився матчі Браги. Це сильний клуб. Гра буде непростою, але будемо сподіватися і приводити до тями футболістів. Сподіваюся, вони викладуться по повній програмі, а не так як було в матчі з Чорноморцем".

Абел Феррейра (головний тренер Браги): "Зоря – агресивна команда, яка любить грати за допомогою контратак. Луганці дуже сильно діють при переході з оборони в атаку задіюючи вертикальні передачі. Нам потрібно бути досить уважними при грі на другому поверсі. У цьому матчі зіткнуться дві різні філософії, проте ми впевнені в перемозі".

Цікаві факти:

- Свій останній трофей Брага завоювала під керівництвом нинішнього тренера Шахтаря Пауло Фонсеки.

- Раніше суперники ніколи не грали між собою..

 Прогноз Чемпіона: 1:1

Коментарі ()