Головне

Павлов: Трансферна політика Маріуполя - загадка

28.07.2018 10:50 1675 0
Павлов: Трансферна політика Маріуполя - загадка
Микола Павлов

Джерело - Команда №1.

Президент Всеукраїнського об'єднання тренерів Микола Павлов впевнений, що у нинішнього головного тренера маріупольців немає можливості підсилити склад команди.

Про це розповів сам екс-тренер Маріуполя та інших команд УПЛ.

"Для Маріуполя це цілком гідний результат (прим. про гру з Юргорденом). Щоб його досягти, українська команда доклала чимало зусиль. Олександра Бабича треба похвалити, що він у таких умовах зумів добре підготувати команду на першу гру", - сказав Павлов.

"Він би мені напевно позаздрив, бо, коли Маріуполь при мені виходив у єврокубки, у мене була можливість підсилити склад команди, а у нинішнього тренера азовців таких маневрів для цього немає, хоча, клубу, якщо він хоче вдало представляти країну в єврокубках, треба було звернути увагу на комплектацію Маріуполя", - зазначив фахівець.

"Я ж, коли дзвонив президенту клубу Володимиру Бойку, він тут же реагував на мої прохання і запрошував футболістів, дзвонив безпосередньо президенту Шахтаря, донецького Металурга, Динамо і ми посилювалися гравцями з цих команд. А Олександру Бабичу я не заздрю, тому що в нього такої можливості зараз немає, і яка трансферна політика в Маріуполя, загадка", - наводить слова Павлова Команда №1.

Нагадуємо, що Маріполь втратив перевагу над Юргорденом на останніх хвилинах матчу.

Раніше повідомлялося, що Малиновський відзначився розкішним голом у Лізі Європи.

Коментарі ()