Головне

Трансфер бразильця в Динамо може зірватися в останній момент

27.07.2018 13:49 2469 0
Трансфер бразильця в Динамо може зірватися в останній момент
Вітор Буено

Джерело - Dynamomania.

Динамо і Сантос поки не можуть погодити трансфер 23-річного півзахисника Вітора Буено.

Про це повідомляють бразильські ЗМІ, 

Спочатку футболіст повинен був стати частиною операції з переходу Дерліса Гонсалеса в бразильський клуб, але навіть після зриву цього трансферу Буено прибув до Києва і чекає завершення переговорів між Сантосом і Динамо.

Але, за інформацією бразильських джерел, Сантос може вже в найближчі дні попросити Буено повернутися до Бразилії. Причина - клуби не можуть домовитися про суму компенсації за футболіста.

Спочатку Динамо хотіло взяти Буено в річну оренду без будь-якої компенсації Сантосу, але зараз бразильський клуб вимагає 500 тис євро за оренду півзахисника, а також прописану в контракті суму в 10 млн євро на той випадок, якщо кияни захочуть його викупити.

Якщо гроші за оренду Буено не будуть переказані на рахунок Сантоса в найближчі дні, то гравець буде відкликаний назад до Бразилії.

Також повідомляється, що вся ця ситуація дуже дратує представників футболіста, а ситуацію ще й погіршує той факт, що Сантос віддав №7, під яким грав Буено, новачкові команди Карлосу Санчесу, пише dynamomania.

Нагадаємо, що Динамо пріглядається до захисника Копенгагена.

Раніше повідомлялося, що Динамо може підписати екс-нападника збірної Італії.

Коментарі ()