Головне

Через нас, мабуть, і Київ затопило: Денисов іронічно відповів Хацкевичу на його звинувачення в адресу телеканалів Футбол

26.07.2018 18:40 2787 2
Через нас, мабуть, і Київ затопило: Денисов іронічно відповів Хацкевичу на його звинувачення в адресу телеканалів Футбол
Олександр Денисов

Джерело - Футбол 1.

Директор телеканалів Футбол 1/2 Олександр Денисов відповів головному тренеру Динамо Олександру Хацкевичу на його звинувачення в адресу телеканалів.

Раніше Хацкевич заявив, що транслятор впливає на дати проведення матчів київського клубу.

"Календар чемпіонату визначається за кілька тижнів до його початку. Він формується прем'єр-лігою спільно з клубами і трансляторами. Шахтар заздалегідь забронював свій домашній матч з Арсеналом на неділю (29/07) на 19:30.

Також на неділю ми були змушені поставити матч Маріуполь - Десна, бо Маріуполь у четвер (26/07) грає матч кваліфікації Ліги Європи. Усі ці деталі були узгоджені ще до початку чемпіонату.

Динамо звернулося в УПЛ з проханням перенести матч, тому що вони вважають, що перебувають у нерівних умовах з Шахтарем. Прем'єр-ліга з цим питанням прийшла до нас.

Ми пояснили, що технічно не зможемо здійснити трансляцію Львів - Динамо в неділю, бо цього дня ми вже проводимо 3 матчі і у нас задіяні всі наявні ПТС.

Прем'єр-ліга ухвалила рішення не переносити матч, тим більше, що субота - це базовий день туру і ніякого порушення регламенту немає.

Відповідно ніякого конспірологічного впливу каналів Футбол на календар Динамо немає, з таким же успіхом Олександр Хацкевич міг заявити, що канали Футбол вплинули на вчорашню зливу в Києві і відповідно на якість гри Динамо", - сказав Денисов.

Нагадаємо, що Хацкевич залишився незадоволений атмосферою в матчі Динамо - Ворскла (1:0).

Коментарі ()