Головне

Євген Левченко: Павелко був схожий на клоуна, коли у футболці Хорватії прийшов до Верховної Ради

24.07.2018 15:40 3403 0
Євген Левченко: Павелко був схожий на клоуна, коли у футболці Хорватії прийшов до Верховної Ради
Євген Левченко

Джерело - Трибуна.

Президент ФФУ Андрій Павелко смішно вчинив, прийшовши до Верховної Ради у футболці збірної Хорватії на підтримку Віди й Вукоєвича.

Так вважає екс-півзахисник збірної України Євген Левченко.

"Це було дуже комічно, артистично і розрекламовано. За усієї поваги до деяких наших людей, які перебувають при владі, кожна людина намагається схопити цю нитку і зловити піар. На жаль, піар цей існує на крові наших солдатів, а ці люди дуже його використовують", - підкреслив екс-футболіст.

"Ось Павелко натягнув футболку, а потім бачить, що Віда вибачається, йде і тисне руку Путіну. Що тепер робити? Яку футболку вдягати? Як він буде трактувати це? Він має вигляд абсолютного клоуна, який іде на дурний крок, не розібравшись, чому Віда це робить. Павелко надягає футболку Хорватії і починає робити компліменти цій країні. У нас дуже все розжарене, будь-яка іскра вибухає без логічних обдумувань", - заявив Левченко.

"Павелко або, припустимо, Ляшко, коли розповідають якісь речі з трибун, займаються дешевим піаром. Ці заяви викликають оплески, але це необгрунтований піар. Як пояснити цей фінт з футболкою Хорватії? Це комічно, цинічно і неправильно. Є безліч інших правильних кроків, які б зміцнили наш футбол або підтримали б людей на передовій", - вважає експерт.

Нагадаємо, що Лубківський закликав Павелка піти у відставку.

Коментарі ()